Vidaya açmaya gücüm yetmiyor arkadaşa toplattim ölebi sağlam yapmişki[DOUBLEPOST=1434647870,1434647811][/DOUBLEPOST]Ne Kadar Kastın Altı Üstü 2 Vida Çıkartıp Bakacaksın![]()
Vidayi açmaya gücüm yetmiyor arkadaşa yaptirdim kasayi öle bi sıkmışlarki , vidalari geçtim daha monitörün kablosunu sökemiyorumO kadar üst seviye alacaksan bilgin var demektir.
Eğer bilgin var ise 2 vida söküp bakabilirsin?
Ama bilgim yok diyorsan o kadar üst ekrankartları O.C. içindir.
Bilgin yoksa yani O.C. yapmayacaksan gereksiz para verirsin.
o zaman yılan kameralar var kasaya bir kenardan yılan kamerayı sok görüntüyü al ancak öyle bulabilirsin.Vidaya açmaya gücüm yetmiyor arkadaşa toplattim ölebi sağlam yapmişki[DOUBLEPOST=1434647870,1434647811][/DOUBLEPOST]
Vidayi açmaya gücüm yetmiyor arkadaşa yaptirdim kasayi öle bi sıkmışlarki , vidalari geçtim daha monitörün kablosunu sökemiyorum![]()
10 Yaşında Falanmısın Ne Bu Güçsüzlük ?Vidaya açmaya gücüm yetmiyor arkadaşa toplattim ölebi sağlam yapmişki[DOUBLEPOST=1434647870,1434647811][/DOUBLEPOST]
Vidayi açmaya gücüm yetmiyor arkadaşa yaptirdim kasayi öle bi sıkmışlarki , vidalari geçtim daha monitörün kablosunu sökemiyorum![]()
17 yaşinda hayatinin büyük bir kismini kitap okuyarak ve pc de eğlenerek geçiren zibilyon tane arkadaşi olan sanal bir bireyim yani nekadar güçlü olabilirimki[DOUBLEPOST=1434648606,1434648565][/DOUBLEPOST]10 Yaşında Falanmısın Ne Bu Güçsüzlük ?
Babana Falan Açtır Zor Değil Yani![]()
kardeşim yilan kameralar varda bende yoko zaman yılan kameralar var kasaya bir kenardan yılan kamerayı sok görüntüyü al ancak öyle bulabilirsin.
Normal Vida İse Bir Tornovidayı Çevirecek Eğer Şu Elle Çevirelenlerdense Bir Penseyle Çevirecek Kadar Gücün Vardır Her Halde17 yaşinda hayatinin büyük bir kismini kitap okuyarak ve pc de eğlenerek geçiren zibilyon tane arkadaşi olan sanal bir bireyim yani nekadar güçlü olabilirimki[DOUBLEPOST=1434648606,1434648565][/DOUBLEPOST]
kardeşim yilan kameralar varda bende yok![]()
ASUS HD 7950 şu an bulunan =amd powercolorHD6970 2GB 256BİTNormal Vida İse Bir Tornovidayı Çevirecek Eğer Şu Elle Çevirelenlerdense Bir Penseyle Çevirecek Kadar Gücün Vardır Her Halde
Olmuyorsa Zorlama Ailenden Büyük Birini Çağır
Bu Arada Bayağğğ Üst Model Kart Alıyorsan Bu Kart Hangisi![]()
şu anki ekran kartı modelini verir misin bir tahminde bulunmak isterimASUS HD 7950