asi_turk
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Crackli serverlarda Authme diye bir plugin vardır. Bu plugin genellikle "Hacker"ların izinsiz girişini engeller. Mesela, kayit olduğunuzda parolanızı 123456 yapıyorsunuz sonra baya kasıyorsunuz ve çok büyük bir klan evi ve full enchli dia setlerden sonra çıkıyorsunuz ama biri sizin ne kadar büyük bir klan evi yaptığınızı gördü ve almak istiyor...
Tek yapması gereken adınızı kopyalayıp oyuna girmek ondan sonra ----- modunu çalıştırıyor ve parolayı kırması 2 saniye sürüyor! Sonuç olarak tüm emekleriniz çalınıyor.
Hele bu benim kırdığım gibi bir admin olsaydı serverın başına çok kötü şeyler gelebilirdi.
Ben öyle parolamı 123456 koymam B) (dolpinmax)
-------------------------------------------------
Tamam o zaman 10K wordlist çıkarıyor ve 1 saat sonunda hesabınız elinde. Aynı zamanda bunun olma şansı %98.8 korkunç bir rakam ama benzersiz şifreler koyarsınız bu ------- hiçbir işe yaramaz. (mesela 10rnalf82=AF)
Tek yapması gereken adınızı kopyalayıp oyuna girmek ondan sonra ----- modunu çalıştırıyor ve parolayı kırması 2 saniye sürüyor! Sonuç olarak tüm emekleriniz çalınıyor.
Hele bu benim kırdığım gibi bir admin olsaydı serverın başına çok kötü şeyler gelebilirdi.
Ben öyle parolamı 123456 koymam B) (dolpinmax)
-------------------------------------------------
Tamam o zaman 10K wordlist çıkarıyor ve 1 saat sonunda hesabınız elinde. Aynı zamanda bunun olma şansı %98.8 korkunç bir rakam ama benzersiz şifreler koyarsınız bu ------- hiçbir işe yaramaz. (mesela 10rnalf82=AF)