Güçsüz Server Parolaları

Şifrenizi Değiştirmeyi düşünüyor musunuz?

• Evet bunu okuduktan sonra

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır şifrem yeterince güçlü

Kullanılan: 2 100.0%
  • Hayır bence oramızda öyle hackerlar yok ve olsada hesabımla ilgilendiklerini sanmıyorum

• Aslında ben şifremi her ay değiştiriyorum

• Kullanılan toplam oy
    2

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Crackli serverlarda Authme diye bir plugin vardır. Bu plugin genellikle "Hacker"ların izinsiz girişini engeller. Mesela, kayit olduğunuzda parolanızı 123456 yapıyorsunuz sonra baya kasıyorsunuz ve çok büyük bir klan evi ve full enchli dia setlerden sonra çıkıyorsunuz ama biri sizin ne kadar büyük bir klan evi yaptığınızı gördü ve almak istiyor...
Tek yapması gereken adınızı kopyalayıp oyuna girmek ondan sonra ----- modunu çalıştırıyor ve parolayı kırması 2 saniye sürüyor! Sonuç olarak tüm emekleriniz çalınıyor.
Hele bu benim kırdığım gibi bir admin olsaydı serverın başına çok kötü şeyler gelebilirdi.

Ben öyle parolamı 123456 koymam B) (dolpinmax)
-------------------------------------------------
Tamam o zaman 10K wordlist çıkarıyor ve 1 saat sonunda hesabınız elinde. Aynı zamanda bunun olma şansı %98.8 korkunç bir rakam ama benzersiz şifreler koyarsınız bu ------- hiçbir işe yaramaz. (mesela 10rnalf82=AF)

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
şifrem 10 harfli ama sadece sayılardan oluşuyor kırılabilir mi ? çalmaya kalkmayın :) bir düzeni var

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Şifrem yeterince güçlü ve benim hesabımla ilgilendiklerini sanmıyorum çünkü arkadaşlarımın serveri hariç hiçbir servere girmiyorum. Girsemde premium olan yabancı serverlere giriyorum.[DOUBLEPOST=1410891231,1410891178][/DOUBLEPOST]
Google'la Password Generator yaz 16 Harfliyi seç generate'e tıkla bak bakalim kırabiliyorlarmi :D
Yıllar sonra herkes dener dener tükenir yine aynısına gelir? :D

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şifrem yeterince güçlü ve benim hesabımla ilgilendiklerini sanmıyorum çünkü arkadaşlarımın serveri hariç hiçbir servere girmiyorum. Girsemde premium olan yabancı serverlere giriyorum.[DOUBLEPOST=1410891231,1410891178][/DOUBLEPOST]
Yıllar sonra herkes dener dener tükenir yine aynısına gelir? :D
1-Yani arkadaşlarının serveri diye saldırmazlar mı?
2-Yıllar sonra tükenir mi?? düşünsene 9999999 harfli parolana her türlü harfi getirebiliyorsun (ANSI,alfabe,rakamlar,space,özel işretler vs.vs.)