ilk önce onla ilgilensinler sonra benle ben burda haklı olanı savundumAdama biraz ağır kalkıştın cezalarının sebebi belli oldu![]()
ilk önce onla ilgilensinler sonra benle ben burda haklı olanı savundumAdama biraz ağır kalkıştın cezalarının sebebi belli oldu![]()
ilk önce onla ilgilensinler sonra benle ben burda haklı olanı savundum
TeşekkürlerUzatmak Istemiyorum Konuyu Size Kolay Gelsin Diyorum Böyle Devam
![]()
SırıttımAnaaa ben vardım orada yok olmuşum, tekrar mesajlara devam![]()
Liste konu dışı bölümündekileri de sayıyor*bencede hem konu dışı bölümünde post kasılmıyor
Aslında sayılmaması lazım diye düşünüyorumListe konu dışı bölümündekileri de sayıyor*
Kendi içinizde çelişmeyin arkadasım, bir şey demiyorlar diyosan arkadasın postlarına bakarsın kural ihlali postlarını "raporlarsın". Önemli olan şahsın kaç post attığı değil. İsterse zibilyon post atsın, önemli olan postun kurallara uygun olup olmaması. Fakat forumda birçok arkadas şu hatayı yapıyor. Gereksiz yere ban aldığını düsünüyor fakat "ban itirazı" yapmak yerine postlarında iğneleyici laflar sokuyor. Belki ban itirazı kabul edilmemistir o yüzdende söylüyor olabilir fakat burada bizlerin sözü kuralları gecmiyor beğenmeyen forumdan cıkar bukadar basit. Eğer hala forumda şahıs duruyorsa bunu kabullenmis demektir o yüzden "iğneleyici laflar" sokamaz.62 mesaj , @Ragnarak sabah başlayıp akşama kadar 92 adet mesaj atti ismi spamcı ya çıktı şimdi ise bir şey demiyorlar işe bak ... @Neria991
ek olarak @PluginciJoJuK
O kadar kelimelik yazına uzun bir şey yazardım ama mobilim be :/Kendi içinizde çelişmeyin arkadasım, bir şey demiyorlar diyosan arkadasın postlarına bakarsın kural ihlali postlarını "raporlarsın". Önemli olan şahsın kaç post attığı değil. İsterse zibilyon post atsın, önemli olan postun kurallara uygun olup olmaması. Fakat forumda birçok arkadas şu hatayı yapıyor. Gereksiz yere ban aldığını düsünüyor fakat "ban itirazı" yapmak yerine postlarında iğneleyici laflar sokuyor. Belki ban itirazı kabul edilmemistir o yüzdende söylüyor olabilir fakat burada bizlerin sözü kuralları gecmiyor beğenmeyen forumdan cıkar bukadar basit. Eğer hala forumda şahıs duruyorsa bunu kabullenmis demektir o yüzden "iğneleyici laflar" sokamaz.
+
"şimdi ise birsey demiyorlar" demek yerine, arkadasın postlarına bakıp kural ihlali yaptığını düsündüğün postlarını raporlayabilirsin. Raporlamazsan nasıl bilicekler?
Buraya @HappyPvP etiketliyorum seni pc'ye geçince unutma yaz merak ettim. :hmm:O kadar kelimelik yazına uzun bir şey yazardım ama mobilim be :/
ek olarak derken suçladınmı yoksa odamı spam yapıyor anlamında :hmm:62 mesaj , @Ragnarak sabah başlayıp akşama kadar 92 adet mesaj atti ismi spamcı ya çıktı şimdi ise bir şey demiyorlar işe bak ... @Neria991
ek olarak @PluginciJoJuK
Kayranın ismi geçiyordu etiketlemek istedim.ek olarak derken suçladınmı yoksa odamı spam yapıyor anlamında :hmm:
tamamKayranın ismi geçiyordu etiketlemek istedim.