62 mesajlaKaç mesajla?
Yo 32 mesaj[
62 mesajla
32 mesaj atmak zor bir şey değil işlerim vardı işlerimi bitirdim ve şu an boş vaktimi dolduruyorum ve forumda gezinmek hoş bir şeyTürkçesi, zamanını sadece Türk Minecraft oyuncularına dayalı bir platformda geçiriyorsun. Kolay gelsin.
Yo 32 mesaj
32 mesaj atmak zor bir şey değil işlerim vardı işlerimi bitirdim ve şu an boş vaktimi dolduruyorum ve forumda gezinmek hoş bir şey![]()
Eleştiri yapmaya hakkın var bunu engelleyememİşte bunlar hep bakış açısı.
ben genelde bilgisayara geçtiğim zamanlar film izlerim hamburger alıp birde kola birde yanında patates izlerkende diğer ekrandan foruma bakarımbu çok çok çok çok çok çokçok çok çooook daha hoş oluyor haftada bir kere yap bence her gün yaparsan obez olursunYo 32 mesaj
32 mesaj atmak zor bir şey değil işlerim vardı işlerimi bitirdim ve şu an boş vaktimi dolduruyorum ve forumda gezinmek hoş bir şey![]()
Biraz lazım heralde 46 kiloyum ve bunların hepsi boydan geliyorben genelde bilgisayara geçtiğim zamanlar film izlerim hamburger alıp birde kola birde yanında patates izlerkende diğer ekrandan foruma bakarımbu çok çok çok çok çok çokçok çok çooook daha hoş oluyor haftada bir kere yap bence her gün yaparsan obez olursun
62 mesaj , @Ragnarak sabah başlayıp akşama kadar 92 adet mesaj atti ismi spamcı ya çıktı şimdi ise bir şey demiyorlar işe bak ... @Neria991
ek olarak @PluginciJoJuK
Attığım mesajları kontrol edersen arasında hiç spam yok62 mesaj , @Ragnarak sabah başlayıp akşama kadar 92 adet mesaj atti ismi spamcı ya çıktı şimdi ise bir şey demiyorlar işe bak ... @Neria991
ek olarak @PluginciJoJuK
Ne yani ceza yemem hoşuna mı gidecek ? İlkokul öğrencisi gibisin örneğin derste 2 arkadaş sakız çiğnersiniz öğretmen farkeder seni sen diğer arkadaşını da ele verirsin bu arada konu açtığım bölüm konu dışı bölümü o yüzden sakıncası olacağını sanmıyorum
Aynı şey değil , bir moderator un ayrımcılığı burada söz konusu . Neyse yakın arkadaşım olur kendisi forumu bıraktı adaletsizlik yüzünden @Neria991Ne yani ceza yemem hoşuna mı gidecek ? İlkokul öğrencisi gibisin örneğin derste 2 arkadaş sakız çiğnersiniz öğretmen farkeder seni sen diğer arkadaşını da ele verirsin bu arada konu açtığım bölüm konu dışı bölümü o yüzden sakıncası olacağını sanmıyorum