Günün karı 550 TL

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler aranızda benden daha şanslı olanı varmı ?

4-5 Hafta öncesi 490 TL'ye karate elbisesi sipariş etmiştim. Sipariş ettikten 1 hafta sonra elbiseler geldi fakat istediğimiz bedenin daha büyüğünü getirmişler bizde haliyle elbiseyi geri yollayıp benim bedenimle aynı olanını istedik. 4 gün sonra kargo geldi ama 2 tane elbise getirmişti tekinin sadece kargo ücretini diğerinin ise elbisenin fiyatını ödicektik bizde haliyle sadece kargo ücretini ödeyip tekini aldık. Diğerini ise geri gönderdik. Ne yapalım 2 tane elbiseyi zaten 490 TL verdik bir daha vermeye gerek yoktu. Bugun babamın telefonuna mesaj geldi. Kargonuz bayimize ulaşmıştır diye aldırış etmedik. Babam ve annem köye gitti abimde evde işte bende antremana gidiyodum abim aradı senin karate elbiselerin nerde dedi çantamda dedim az önce kargo geldi senin kıyafetlerin aynısı ve yanında mavi-kırmızı kusakta var dedi hiç para istemediler dedi. Kargo parasını bile istememişler :D eve geldim baktım elbise benim bedenimden 5 beden daha büyük bende büyüyünce giyerim diye koydum dolaba :ASD:asD Elbise 490 TL kuşaklarda 30+30=60 TL kısa günün karı 550 TL'lik kumite ekipmanı A:D:ASD ASD

YENİ GELEN

ESKİ VE YENİ BİR ARADA

(AYAKLARA FOR YOK AS.DaS.D:a sd)

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gördüğüm kadarı ile ayaklar küçük boyda kısadır diye tahmin ediyorum.
Fizik yoksa bu tarz sporlar daha mantıklı aslında.
Boksa filan başlasan bir yerde tıkanma olasılığın olabilirdi daha mantıklı olmuş.
Fakat ben karateye gidiyorum yea diye millete atlama. :D
Dayağı yer oturursun. :D
Siklet farkı her yerde kendini gösteriyor sonuçta iki katın bir adam yumruk atmayı da biliyorsa vay haline. :D
Bu tarz sporları dışarıda uygulamaya kalkmayın arkadaşlar sonu acı olabilir benden demesi. :D

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gördüğüm kadarı ile ayaklar küçük boyda kısadır diye tahmin ediyorum.
Fizik yoksa bu tarz sporlar daha mantıklı aslında.
Boksa filan başlasan bir yerde tıkanma olasılığın olabilirdi daha mantıklı olmuş.
Fakat ben karateye gidiyorum yea diye millete atlama. :D
Dayağı yer oturursun. :D
Siklet farkı her yerde kendini gösteriyor sonuçta iki katın bir adam yumruk atmayı da biliyorsa vay haline. :D
Bu tarz sporları dışarıda uygulamaya kalkmayın arkadaşlar sonu acı olabilir benden demesi. :D
Evet ayaklarim asiri kucuk yasitlarim 42-43 giyiyo ben 39 shdhabdhs