Günün karı 550 TL

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mal Varlığı Ne Alaka Burda Senin Sevinmene Acıyorum Ne Aciz Ne Beleşci İnsanlarsınız Bedava P.h Dağıtsalar Koşa Koşa Gidip Alıcak Milletimiz Var :D
Peder'in verdiği harçlık ile havamı atar siz günde 10 lira yiyen pis fakirleri kınar çeker giderim diyorsun yani ?

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mal Varlığı Ne Alaka Burda Senin Sevinmene Acıyorum Ne Aciz Ne Beleşci İnsanlarsınız Bedava P.h Dağıtsalar Koşa Koşa Gidip Alıcak Milletimiz Var :D

Öğrenciyiz biz 50 kuruşun bile hesabını yaparız. Baba parasıyla hava atmıyoruz. Çalışıp kendimiz birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Öğrenciyken beleşçi olmassan enayısın zaten.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadasim sen ne diyorsun anlamadim ? Neden sacma saçma yorumlarla tartisma cikarmaya calisiyorsun ? Bak bu forumda en nefret ettigim sey birinin sacma ve gereksiz yere tartisma cikarmasidir. Eger bir daha buraya sacma bir yorum atarsan forumun dibine batarsin.
konu kaldigi yerden devam edebilir.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadasim sen ne diyorsun anlamadim ? Neden sacma saçma yorumlarla tartisma cikarmaya calisiyorsun ? Bak bu forumda en nefret ettigim sey birinin sacma ve gereksiz yere tartisma cikarmasidir. Eger bir daha buraya sacma bir yorum atarsan forumun dibine batarsin.
konu kaldigi yerden devam edebilir.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Helal işte forumda örnek alıncak biri.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yok O Arkadaşımız Cevap Vermese Ben Susardım Zaten...Konu Fazlasıyla Uzadı Farkındayım..
Kimse kimsenin saçma bir sebepten dolayı tartışma çıkararak konusunu arşive aldırma hakkına sahip değildir. Kimse bir konuya laf atarak hiçbir şey olmamış gibi elini kolunu sallayarak çıkamaz.
Hem konuya laf atacaksın hem de hiçbir şey yokmuş gibi susup çıkacaksın ? NERDE ÖYLE DÜNYA ?
Bu forumda ben olduğum sürece kimse kimsenin konusuna saçma bir sebepten tartışma çıkararak huzur bozamayacak.
Sizin gibilerle çok karşılaştım. Sözle anlatılamıyorsa kafa kafaya anlatma tekniğini de bilirim.
Konu kaldığı yerden devam edecek.
Bir kere saçma bir mesaj daha atarsan herkes seni kara listeye ekler bitersin ? Ben seni bitirmiyorum. Kendi kendini bitirmemen için uyarıyorum.