yasakcicem
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yazıkla Böyle Küçük Şeylerle Mutlu Olan İnsanlar Var Acıyom Valaha Bu Millete Fakirliğe Bak![]()
Çok zenginsen dünyaya yararlı bir iş yap ve burayı terket!
Yazıkla Böyle Küçük Şeylerle Mutlu Olan İnsanlar Var Acıyom Valaha Bu Millete Fakirliğe Bak![]()
E yani az bir fark var.16Aralıkta 17
![]()
Peder'in verdiği harçlık ile havamı atar siz günde 10 lira yiyen pis fakirleri kınar çeker giderim diyorsun yani ?Mal Varlığı Ne Alaka Burda Senin Sevinmene Acıyorum Ne Aciz Ne Beleşci İnsanlarsınız Bedava P.h Dağıtsalar Koşa Koşa Gidip Alıcak Milletimiz Var![]()
Mal Varlığı Ne Alaka Burda Senin Sevinmene Acıyorum Ne Aciz Ne Beleşci İnsanlarsınız Bedava P.h Dağıtsalar Koşa Koşa Gidip Alıcak Milletimiz Var![]()
arkadasim sen ne diyorsun anlamadim ? Neden sacma saçma yorumlarla tartisma cikarmaya calisiyorsun ? Bak bu forumda en nefret ettigim sey birinin sacma ve gereksiz yere tartisma cikarmasidir. Eger bir daha buraya sacma bir yorum atarsan forumun dibine batarsin.Mal Varlığı Ne Alaka Burda Senin Sevinmene Acıyorum Ne Aciz Ne Beleşci İnsanlarsınız Bedava P.h Dağıtsalar Koşa Koşa Gidip Alıcak Milletimiz Var![]()
Helal işte forumda örnek alıncak biri.arkadasim sen ne diyorsun anlamadim ? Neden sacma saçma yorumlarla tartisma cikarmaya calisiyorsun ? Bak bu forumda en nefret ettigim sey birinin sacma ve gereksiz yere tartisma cikarmasidir. Eger bir daha buraya sacma bir yorum atarsan forumun dibine batarsin.
konu kaldigi yerden devam edebilir.
GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kimse kimsenin saçma bir sebepten dolayı tartışma çıkararak konusunu arşive aldırma hakkına sahip değildir. Kimse bir konuya laf atarak hiçbir şey olmamış gibi elini kolunu sallayarak çıkamaz.Yok O Arkadaşımız Cevap Vermese Ben Susardım Zaten...Konu Fazlasıyla Uzadı Farkındayım..