Cruel_SLayer
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 2 tane dugeon var üstelik aynı yerdeler.Ve birde Minesheft üstelik spawn bölgeniz çok güzel bir yer
ewet alan burası ve gördüğünüz gibi bir Canyon var
şirin bir yer
Evet bu dağ Dungeonların olduğu dağ spawn noktasından oyunu normale alarak bakarsanız dağı görebilirsiniz. Üstelik bunun altında devasa bir Canyon var
Veee Dungeonlar arkadaki iskelet yandaki zombi olmak üzere 2 taneler. Sandıkların içini göstermeye kasamadım kusura bakmayın
içlerinde kova demir Ve en güzeli enchantingli kitaplar var 
Koordinatlar:
x:-318
y:69
z:211
Ve burasıda Minesheftin girişi Spawn bölgesinden çok uzak değil ve bence çok ilginç bir giriş alanı
Koordinatlar:
x:-162
y:63
z:392
Ve son olarak Minesheft , ordan girdikten sonra ilerlerseniz kendiniz bile bulabilirsiniz ama ben yinede Koordinatlarını vereyim
Koordinatlar:
x:-102
y:43
z:405
Evet arkadaşlar son olarak da Seedi vereyim.
Seed:-249689762 [Tekrar Belirtiyorum 1.4.6]
Arkadaşlar Seedi beğendiyseniz ve oynuyorsanız lütfen bir beğeniyi ve yorumu eksik görmeyin şimdiden teşekkürler...

ewet alan burası ve gördüğünüz gibi bir Canyon var

Evet bu dağ Dungeonların olduğu dağ spawn noktasından oyunu normale alarak bakarsanız dağı görebilirsiniz. Üstelik bunun altında devasa bir Canyon var

Veee Dungeonlar arkadaki iskelet yandaki zombi olmak üzere 2 taneler. Sandıkların içini göstermeye kasamadım kusura bakmayın
Koordinatlar:
x:-318
y:69
z:211

Ve burasıda Minesheftin girişi Spawn bölgesinden çok uzak değil ve bence çok ilginç bir giriş alanı
Koordinatlar:
x:-162
y:63
z:392

Ve son olarak Minesheft , ordan girdikten sonra ilerlerseniz kendiniz bile bulabilirsiniz ama ben yinede Koordinatlarını vereyim
Koordinatlar:
x:-102
y:43
z:405
Evet arkadaşlar son olarak da Seedi vereyim.
Seed:-249689762 [Tekrar Belirtiyorum 1.4.6]
Arkadaşlar Seedi beğendiyseniz ve oynuyorsanız lütfen bir beğeniyi ve yorumu eksik görmeyin şimdiden teşekkürler...