Tabikide Rick and Morty favori animemdir.
HxH 2011 daha çok bu fakat Kaijide çok seviyorum.
Üstteki yorumda neden çizgi film veya çizgi dizi kategorisine girmediğini açıkladım. Aksini mantıklı bir şekilde ifade edersen kabul ederim.
Onun dışında yinede saygı duymalı herkesin fikrine.
Aksini sana şu şekilde açıklayayım. Bil hassa bil ki senden daha çok anime izlemiş birkimse olarak söylüyorum.
Bak ilk örneğim şu şekildedir;
Japanese "CARTOONS" olarak geçer. (Japoncasıda aynı şekilde ifade eder.)
Şu anime çizgi film değildir diyenler ilk olarak öne sürdüğü kanıt şu şekildedir.
"Ya Çizgi Film dediğin şey çocuklara hitap eder ben 66 yaşında anime izleyen gördüm." aksine böyle bir şey demek tamamiyle saçmalıktır. Her yaşa uygun bir çizgi filmler mevcuttur. Bunun batılı veya doğulu olması çizgi film olmadığını kanıtlamaz.
Ki sen ne Doraemon izleyen bir genç veya yetişkin görmüşsündür ne de ben Rick And Morty, South Park izleyen bir çocuk görmüşümdür.
Anime koşulsuz şartsız doğulu(japon) tarzında çizgi filmdir. Japon çizim sanatiyla çizilmesi asla ve asla onun bir "animation" çizgi film olduğu gerçeğini saklamıyor aksine kanıtlıyor adı üzerinde "
Çiziliyor". Birnevi yaptığın benzetme şu şekilde Mangayla, Çizgi Roman farklı şeyler bilhassa ince detaya düşersek konu bakımından farklılardır fakat ikisininde geldiği yer çizimdir. Çizgi Dizi olması veya çizgi film olması veya anime olması onun çizgiden gelmediği anlamına gelmez bende bunu anlatmak istiyorum.