Hakkımda siber zorbalık, iftira yapıldığı için konu içeriği silinmiştir...

erdemalsirts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Asosyal olmak bir yandan güzeldir bir yandan değil.Genellikle asosyal insanlar her insanla arkadaş olmaz,sadece beğendiği kişilerle arkadaş olur.Ayrıca asosyal insanların kalbinin kırılması oldukça zordur.Çünkü kaybedecek bir şeyleri olmaz.Fakat şöyle ki,birçok insan asosyal kişilere ön yargı ile bakar.
Sosyel olmayı başaramayanlardanım.

erdemalsirts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen asosyel misin yoksa insanların yargılarından mı korkuyorsun?
Sosyel olmayı uyum sağlamayı hiçbir zaman başaramayan ve varolan hatalarımı değiştireceğim dememe rağmen denesemde birtürlü tamamen değişemediğimden insanların bana otistik ismi takıp alay ettiğini gördüysem evet.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Asosyelsin demek isterdim ancak ne olduğunu anlatmışsın :) :(. Bence kendine bir çizgi ve düzgün - güzel varmı yada yokmu bilmiyorum ama - uğraşlar edin.
Bir de otistik insanlar ile ilgili bir biyografi filmi : Temple Grandin (Otistiksin demedim. Arkadaşlarına izletebilirsin. Ben sevdim.)

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya konuyla alakalı değil de neden herkes sosyal yerine sosyel yazıyor?

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Hayatında birinin olması sabretmekle alakası yok sadece bir kızdan hoşlan ve gerisi kolay, bir dost gibi konuş baba gibi koru adam gibi sev bunları yaptıktan sonra büyük ihtimal kızda senden hoşlanmış olacak :kaş:

LordOfStrategy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Camiye git 5vakiti zamanında kıl illa arkadaşın oluyor :p (denenmiştir.namaz kılan biri olmak ortamda ateist yoksa sana her zaman + kazandırır.)Ve boş boş dışarı çık öyle dolaş.