Hamachi yardım...

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beyler,
Ben arakdaşla multiplayer oynayacağımda,hamachi yükledim.D sürücüsü bende yok gittim d sürücüsü yazdım şimdi silip yüklenmiyor ve açmıyor silince invalid drive /D: diyor ne yapmalıyım ? şimdiden saolun...

MineSoft25

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş senin hamachiyle uğraşma bence Çünkü aynısını banada olmuştu baya hırpalayınca interneti bozuyo onu ya başka pc alcan ya format atcan yada pcni tamirciye göstericeksin başka yolu yok fakat başka riskli bi iş var istersen söyleyeyim

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kardeş senin hamachiyle uğraşma bence Çünkü aynısını banada olmuştu baya hırpalayınca interneti bozuyo onu ya başka pc alcan ya format atcan yada pcni tamirciye göstericeksin başka yolu yok fakat başka riskli bi iş var istersen söyleyeyim
söyle riski ney?

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Riski bilgisayarını çökme riski pc gidiyo google internet falan siliniyo
:(
Senin o bahsettiğin şey hamachi nicii ile standart nicin çakışması benimde başıma geldi aygıt yöneticisinden donanım değişikliklerini tara diyerek eski nici tekrar yükleyebilirsin imkansız bir şey değil :(
Normalde D: sürücüsü gerçekten yokken hedef bulunamadı der setup devam etmez ama bir hatası varsa setupun bilemem :(
Reg kayıtlarında hamachiyle ilgili herşeyi sil tekrar kurmayı dene :(

MineSoft25

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:(
Senin o bahsettiğin şey hamachi nicii ile standart nicin çakışması benimde başıma geldi aygıt yöneticisinden donanım değişikliklerini tara diyerek eski nici tekrar yükleyebilirsin imkansız bir şey değil :(
Normalde D: sürücüsü gerçekten yokken hedef bulunamadı der setup devam etmez ama bir hatası varsa setupun bilemem :(
Reg kayıtlarında hamachiyle ilgili herşeyi sil tekrar kurmayı dene :(

Hocam Senin o dediğini ben diyorum zaten reg çok riskli bir dosya reg derken birde bakarsın pc çöker

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
D sürücüsünü bulamıyor. Kaldırıp C sürücüsüne kurmayı dene. Kaldırırken hata veriyorsa kayıt defterinden verilerini temizle, yada uninstall programlarını kullanabilirsin.

rubberband

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tunngle kur. Hamachi den daha iyi, youtube dan nasıl kullanılacağı hakkında videolar da vardır onlara bak

MythBoY

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
aygıt yöneticisinden donanım değişikliklerini tara diyerek eski nici tekrar yükleyebilirsin. emin ol olucak :(

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0