erdemefe07
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Peki ben server dosyalarını yükledim diyelim onedrive ıma server.batı çalıştırınca server çalışıcak mı ? arkadaşımın bilgisayarı açık olması gerekmiyor değil mi ?
Evet, senin bilgisayarindan calisacak, arkadasina gerek yok.Peki ben server dosyalarını yükledim diyelim onedrive ıma server.batı çalıştırınca server çalışıcak mı ? arkadaşımın bilgisayarı açık olması gerekmiyor değil mi ?
OneDrive yüklemek sana sadece yedekleme kazandırır. O site üzerinden dosya çalıştıramazsın upload edip download edebilirsin.Peki ben server dosyalarını yükledim diyelim onedrive ıma server.batı çalıştırınca server çalışıcak mı ? arkadaşımın bilgisayarı açık olması gerekmiyor değil mi ?
Hayir, calistirabilirsin. Site degil ki programOneDrive yüklemek sana sadece yedekleme kazandırır. O site üzerinden dosya çalıştıramazsın upload edip download edebilirsin.
Kendi makinenden aç sunucuyu.
Daha kaç kere dosyalarını onedrive yükleme diyeceğim -.- O site hiçbir işine yaramaz.
Siteden degil, programindan yapacaksin.
Onedrive ile arkadasiniz bilgisayarini acar acmaz degisiklikler islenir.Hmm şimdi anladım Teşekkürler[DOUBLEPOST=1420839028,1420838781][/DOUBLEPOST]peki ben serveri açtım yeni bi yapı yaptım o hemen world dosyasına kayıt olucak mı ?
oyun içinden "/save all" kodunu yazın. (sanırsam) 5 dakikada bir otomatik kayıt yapacaktır.Hmm şimdi anladım Teşekkürler[DOUBLEPOST=1420839028,1420838781][/DOUBLEPOST]peki ben serveri açtım yeni bi yapı yaptım o hemen world dosyasına kayıt olucak mı ?