- En iyi cevaplar
- 1
Merhaba arkadaşlar. Bugün burada edindiğim tecrübelerle Tarafsız bir şekilde hosting firmalarını tartışacağım. Umarım oyun server vb. ürünler alırken bu yazdıklarım yardımcı olur...
Standardın daha üstünde bir server kurmak istiyorsanız ve bütçeniz alacağınız makinenin özelliklerine göre fazla veya az diye değişiyor ise tercih etmenizi tavsiye ediyorum. Paneli alıştığımızın biraz üstünde. Fakat bu hoş değil demek değil. Gayet farklı ve sade bir tasarımı var panelinin. Bu konuda bir artı alıyor bile. Ayrıca duyduklarıma göre destek sistemi biraz gecikebiliyormuş. Bir ekside burdan aldı. Fakat kendi görüşümce, Yaptığı reklamlar ile aynı kalitede bir bilişim. Sonuç olarak, Bilişimin diğerlerine göre -Biraz yeni olmasından kaynaklı mı bilemiyorum- daha fazla artı ve eksi yönü var. Lakin üstte altını çizdiğim şekilde bir server kurmak istiyorsanız, sadece artı yönlerine bakmanız yeterli olacaktır.
Evet. Tarafsız bir biçimde edindiğim görüşler bunlar. Bu bilişimlerin dışındaki bilişimler (Yonca bilişim gibi) hakkında herhangi bir tecrübe edinmediğim yada görüş duymadığım için, eleştirilerimi belirtemiyorum. Fakat bunları kullanan arkadaşlar varsa, yorumlara yazsınlar ki hala aklında hangi şirketi tercih etmeliyim ? gibi bir soru dolanan kardeşlerimize daha çok fikir gelsin. Şunuda belirtmeliyim ki, Sen kimsin de eleştiri yazıyorsun falan diyenleri kaale bile almıyorum. Takmak isteyen takar. Ben bunları cidden kullandım ve kullanan arkadaşlarımın projelerinde de çalıştım. Neyse umarım aklınızda sorular varsa çözülmüştür. Seçiminizde İyi Şanslar...
- Nitrado
- Batıhost
- AxiTR Bilişim
- 1Sunucum Bilişim Hizmetleri
Evet. Tarafsız bir biçimde edindiğim görüşler bunlar. Bu bilişimlerin dışındaki bilişimler (Yonca bilişim gibi) hakkında herhangi bir tecrübe edinmediğim yada görüş duymadığım için, eleştirilerimi belirtemiyorum. Fakat bunları kullanan arkadaşlar varsa, yorumlara yazsınlar ki hala aklında hangi şirketi tercih etmeliyim ? gibi bir soru dolanan kardeşlerimize daha çok fikir gelsin. Şunuda belirtmeliyim ki, Sen kimsin de eleştiri yazıyorsun falan diyenleri kaale bile almıyorum. Takmak isteyen takar. Ben bunları cidden kullandım ve kullanan arkadaşlarımın projelerinde de çalıştım. Neyse umarım aklınızda sorular varsa çözülmüştür. Seçiminizde İyi Şanslar...
Son düzenleme: