Hangi Karakal Paketi ile Oynuyorsunuz?

Hangi Karakal paketi ile oynuyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    70

qarizma_ege

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Abim K.A.S.A Masochist ile oynuyorum.Ellerinize sağlık.

K.A.S.A. Masochist
K.A.S.A. Masochist

burak329

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
gregtech sevmediğimden K.A.S.A ya hiç bulaşmıyorum ama KayraCraft ve BetaCraft mükemmel paketler[DOUBLEPOST=1390068540,1390068464][/DOUBLEPOST]
Abi niye bütün modpackleriniz premiumlara göre
değil ya ben pre değilim ve kullanıyorum aynen Salih'in anlattığı şekilde yaptım sorun olmadı hiç

XeolLP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
K.A.S.A. Masochist paketi ile oynuyordum 15 dk sonra komodo ejderi tarafından öldürüldüm :)

burak329

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
abi keşke Beta Craft'ı iptal etmek yerine Kayra ile birleştirseydiniz evet çok benziyorlar ama bazı modlar Beta'yı daha çekici yapıyordu indirme sayılarını bilmiyorum ama ankette de en çok oynanan Beta zaten

KöfteistKöfte

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
abi keşke Beta Craft'ı iptal etmek yerine Kayra ile birleştirseydiniz evet çok benziyorlar ama bazı modlar Beta'yı daha çekici yapıyordu indirme sayılarını bilmiyorum ama ankette de en çok oynanan Beta zaten
Şu kadarını söyleyeyim: K.A.S.A. Softcore (en az indirilen kasa) indirmelerde onu geçti. Ayrıca hala evrensel configlerimiz duruyor, yani isteyen Beta'daki beğendiği modu Kayraya ekleyebilir.

Nikeman2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
K.A.S.A masochist 'in server rarını upload edebilirmisin köfte abi lazimda arkadaşlarla oynicaz
ama edemessen sorun yok

burak329

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şu kadarını söyleyeyim: K.A.S.A. Softcore (en az indirilen kasa) indirmelerde onu geçti. Ayrıca hala evrensel configlerimiz duruyor, yani isteyen Beta'daki beğendiği modu Kayraya ekleyebilir.
dediğim gibi indirme sayılarını bilmiyorum sadece ankete göre konuştum ben. Beta'daki modu ve config dosyasını Kayra'ya attığımda sorunsuz mu çalışacak tam anlayamadım?