Hangi Kediyi Almalıyım ?

SoGamez92

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Petshop'dan kedi alma.Petshoplar kedileri topladıktan sonra bütün kedileri aynı çuvala koyup öyle taşıyorlar.Sokağa çık yaralı bir kedi bul,veterinere götür,besle o da seninle yaşasın.Sokakta tekir türünde bir sürü kedi var ve bence çok tatlılar.

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kulaklarını arkaya atmış tekir*
Her Neyse Ama Çok Tatlı :DD:SsD:DS[DOUBLEPOST=1423006037,1423005981][/DOUBLEPOST]Bence En İyisi Golden Al Veya Sibirya Kurdu Kediden Daha İyi Bence Köpek Beslemesi Ama Zordur.[DOUBLEPOST=1423006372][/DOUBLEPOST]Hele Yavruyken Çok Tatlı Oluyorlar :D

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Adam Yapmış Eğitimini.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hamster kolay mı onu da düşünebilirim :(
Hamster'lar dünyanın en temiz hayvanlarıdır (şahsi görüş değil bilimsel birşeyler :D ) Yemini suyunu taze tutup belirli sürelerde kafesindeki talaşı değiştirmen yeterli :) birde ara sıra eline alıp ölene kadar öpebilirsin :aşık:[DOUBLEPOST=1423008847,1423008793][/DOUBLEPOST]
Eve Sıçıyomu Köpek?

Benim Ailem Sevmiyor Hayvan Aslında Sever Ama Evde Köpek Kedi Asla :D
balkona yapıyor B) balkonda sepet ipi var ipin üstüne yapiyor ne yapıcaksa sonra ben bakkal amcaya seslenince sepeti aşşağı indiroyrum bo*lar aşşa uçuyo

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hamster'lar dünyanın en temiz hayvanlarıdır (şahsi görüş değil bilimsel birşeyler :D ) Yemini suyunu taze tutup belirli sürelerde kafesindeki talaşı değiştirmen yeterli :) birde ara sıra eline alıp ölene kadar öpebilirsin :aşık:[DOUBLEPOST=1423008847,1423008793][/DOUBLEPOST]
balkona yapıyor B) balkonda sepet ipi var ipin üstüne yapiyor ne yapıcaksa sonra ben bakkal amcaya seslenince sepeti aşşağı indiroyrum bo*lar aşşa uçuyo
Oha sD:Dssddsds

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Annem fareye benzediği için iğreniyor :( Fare ile hamsterin hiçbir alakası yok dimi ? :D

SoGamez92

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0