![]()
Bu Kedinin Türünü Bilmiyom Ama Sevimli![]()
Her Neyse Ama Çok TatlıKulaklarını arkaya atmış tekir*
Muhabbet kuşu alıyorum![]()
Eve Sıçıyomu Köpek?birden okuyunca istemsizce güldüm
muhabbet kuşu al bende 1 köpek 3 mubiş(muhabbet) kuşu 1hamster var vee aprartmandayız ve bahçemiz yokkkk !
Sen sus senin teknozürt'de 500 postun var.Bahçe yoksa bb.
Hamster kolay mı onu da düşünebilirimbirden okuyunca istemsizce güldüm
muhabbet kuşu al bende 1 köpek 3 mubiş(muhabbet) kuşu 1hamster var vee aprartmandayız ve bahçemiz yokkkk !
Hamster'lar dünyanın en temiz hayvanlarıdır (şahsi görüş değil bilimsel birşeylerHamster kolay mı onu da düşünebilirim![]()
balkona yapıyor B) balkonda sepet ipi var ipin üstüne yapiyor ne yapıcaksa sonra ben bakkal amcaya seslenince sepeti aşşağı indiroyrum bo*lar aşşa uçuyoEve Sıçıyomu Köpek?
Benim Ailem Sevmiyor Hayvan Aslında Sever Ama Evde Köpek Kedi Asla![]()
Oha sDHamster'lar dünyanın en temiz hayvanlarıdır (şahsi görüş değil bilimsel birşeyler) Yemini suyunu taze tutup belirli sürelerde kafesindeki talaşı değiştirmen yeterli
birde ara sıra eline alıp ölene kadar öpebilirsin
[DOUBLEPOST=1423008847,1423008793][/DOUBLEPOST]
balkona yapıyor B) balkonda sepet ipi var ipin üstüne yapiyor ne yapıcaksa sonra ben bakkal amcaya seslenince sepeti aşşağı indiroyrum bo*lar aşşa uçuyo
Annem fareye benzediği için iğreniyorHamster'lar dünyanın en temiz hayvanlarıdır (şahsi görüş değil bilimsel birşeyler) Yemini suyunu taze tutup belirli sürelerde kafesindeki talaşı değiştirmen yeterli
birde ara sıra eline alıp ölene kadar öpebilirsin
[DOUBLEPOST=1423008847,1423008793][/DOUBLEPOST]
balkona yapıyor B) balkonda sepet ipi var ipin üstüne yapiyor ne yapıcaksa sonra ben bakkal amcaya seslenince sepeti aşşağı indiroyrum bo*lar aşşa uçuyo
Küçükken iki tane kaplumbağam vardı aklıma getirdinMuhabbet kuşu alıyorum![]()
Annem fareye benzediği için iğreniyorFare ile hamsterin hiçbir alakası yok dimi ?
![]()