Hangi Kediyi Almalıyım ?

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Annem fareye benzediği için iğreniyor :( Fare ile hamsterin hiçbir alakası yok dimi ? :D
İgrenmemesi lazim iste.igrenilivek bir tarafi da yok hani
orumcekten yilandan akrepten bocukten kokrulurda . Faredern igrenilmez. Hijen acisindan zararli oldugu icin evde bulundurulmaz sadece :) ama dedigim gibi hamsterlar son.derece titizler.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve çok şekerler ehehehe
[DOUBLEPOST=1423013476,1423013193][/DOUBLEPOST]Edit : Sen en iyisi karga besle.Kaçmaz etmez,her şeyi yer,onu beslersen ölene kadar sana iyi davranır.Eğer kötü davranırsan gelir başını gagalar.Bizzat şahit oldum.
Olene kadar iyi davranir,olunce gozlerini yer filan. Ohh kibap

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Barınaktan veya herhangi bir şekilde sahiplendirmeyle al, türüne çok takma.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Senin belirttiğin listende yok ama persianlar çok hoşuma gidiyor, ama internette okuduğum kadarıyla bakımı zormuş.

Bilalhh

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bahçe olsaydı köpek almanı tavsiye ederdim "Köpekler insanın en sadık dostudur ." :D

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer kedi alamama durumun olursa Giunea Pig al onlarda çok şeker oluyor bizim evde 1 tane var eğer eğitimini düzgün yaparsan çok iyi dost olabilir sana. Fakat hayvanın rahat yaşamasını istiyorsan kafesler pekte küçük olmuyor baştan uyarayım bizdeki 3 katlı :(

Ve çok şekerler ehehehe
[DOUBLEPOST=1423013476,1423013193][/DOUBLEPOST]Edit : Sen en iyisi karga besle.Kaçmaz etmez,her şeyi yer,onu beslersen ölene kadar sana iyi davranır.Eğer kötü davranırsan gelir başını gagalar.Bizzat şahit oldum.

Birde bu Hamster değil Giunea Pig normal bir Hamsterin 3 katı kadar büyük olabiliyor :)