bluestorm02
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Projectred sadece beğenilen yerlerini ekliyor o yüzden bluepower daha iyi.biliyorum, equivalent exchange 2 = projecte
redpower 2 = projectred (bence bluepower'dan daha iyi)
Projectred sadece beğenilen yerlerini ekliyor o yüzden bluepower daha iyi.biliyorum, equivalent exchange 2 = projecte
redpower 2 = projectred (bence bluepower'dan daha iyi)
bluepower'ın da madenlerinin textureları berbat.Projectred sadece beğenilen yerlerini ekliyor o yüzden bluepower daha iyi.
Madeni evini süslemek için mi kullanıyosun ? Yani bunu yapmıyacağımıza göre gerek yok ve o textureler Redpower2 textureleri olması lazım asıl hali öle. .dbluepower'ın da madenlerinin textureları berbat.
Madeni evini süslemek için mi kullanıyosun ? Yani bunu yapmıyacağımıza göre gerek yok ve o textureler Redpower2 textureleri olması lazım asıl hali öle. .d
Eloraam'dan çıt çıkmadıkça redpower çıkmaz onu söyleyeyim Redpower3 haberi verilmişti ama 1 yıl önce yani pek çıkacağını sanmıyorum.Dediğin gibi kendi standalonesi olacak.bide araştırdım, redpower kendi standalone oyununu yapacakmış, orespawnnın dangerzone olması ve aether 2 1.10.2 bittikten sonra gilded games'in kendi oyununa başlaması gibi (daha bitirmedi, open source geliştiriyorlar).
vallaha tek standalone ilerleyen oyun şu:Eloraam'dan çıt çıkmadıkça redpower çıkmaz onu söyleyeyim Redpower3 haberi verilmişti ama 1 yıl önce yani pek çıkacağını sanmıyorum.Dediğin gibi kendi standalonesi olacak.
aynı zamanda bluepower güncellemeyi bırakmış
vallaha tek standalone ilerleyen oyun şu:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
o siteyi biliyom kardeş, rahmetlik site oLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Redpower ile ilgili bilgileri buradan alabilirsin başka bir yerde gördüğüne inanma derim. .d Pek Redpower 3 ün çıkacağı görülmüyor 1 yıl geçti hala çıt yok.
2015 de redpower 3 bildirisi gönderildiğine göre rahmetlik olmuyor. .do siteyi biliyom kardeş, rahmetlik site o
bide bir sorum olacak, better fps'te en iyi argoritma ne? 200 modluk teknoloji ve savaş karışık bir mod paketi yapıom da, rivens half mı en iyisi, yoksa rivens full mü, ya da rivens mı? hangi algoritma daha hızlı? (fastcraft mod paketinde var)Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Redpower ile ilgili bilgileri buradan alabilirsin başka bir yerde gördüğüne inanma derim. .d Pek Redpower 3 ün çıkacağı görülmüyor 1 yıl geçti hala çıt yok.
Her zaman performans istiyosan riven half iyidir.bide bir sorum olacak, better fps'te en iyi argoritma ne? 200 modluk teknoloji ve savaş karışık bir mod paketi yapıom da, rivens half mı en iyisi, yoksa rivens full mü, ya da rivens mı? hangi algoritma daha hızlı? (fastcraft mod paketinde var)
200 mod olduğu için rivens half'ta da fps drop yiyor (chunk yüklenirken) zaten fps 120'ye çıkıyor, ama fps droplar chunk yüklenince oluyor. fps dropları çözmenin bir yolu var mı?Her zaman performans istiyosan riven half iyidir.