on any move:
set walk speed to 0
on jump:
cancel event
Lobide Haraket ve zıplamayı engellemek istiyorum. Ve sağlık sürekli max olsun.
on damage:
if world name is "lobi":
execute console command "heal %player%"
Bu Hatayı alıyorum.Merhaba @olcayturk,
Açıkçası fazldan skripte gerek yok lobinizde /rg flag __Global__ invincible allow yapın ölümsüz olacaklardır. Bu şekilde de canları gitmez veya lobinizde /gamerule diffuculty peaceful yapın buda bir çözüm
2. soruna gelirsek oyuncunu doğacağı kısmın önünü arkasını barrier ile kapatabilirsin.
veya skript olarak şu olabilir;
Kod:on any move: set walk speed to 0 on jump: cancel event
Teşekkürler peaceful ile çözdüm sadece haraket olayı kaldıal bu sürekli can max olsun skripti ama şey sadece hasar aldıgında ve çalışması için lobinin lobi adında ayrı bir dünya olmasıJavaScript:on damage: if world name is "lobi": execute console command "heal %player%"
Bu Hatayı alıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 172186
doğru sürümü kullanıyorum fakat olmuyor kodlar bu şekilde. Senin verdiğini de hemen altına bir boşluk bırakıp yazıyorum fakat olmuyor. Olmadığı için sildim koduSkriptin sürümü sunucuyla eşleşmiyor olabilir. Baska sürümünü indirmeyi deneye bilirsin. Çünkü eventleri algılamıyor skript.
Eğer doğru sürüm oldugunu düşünüyorsan blok.sk icindekileri atarsan daha iyi yardımcı olabilirim.
doğru sürümü kullanıyorum fakat olmuyor kodlar bu şekilde. Senin verdiğini de hemen altına bir boşluk bırakıp yazıyorum fakat olmuyor. Olmadığı için sildim kodu
-------------------------------------------------
on break:
if world is "world":
cancel event
on place:
if world is "world":
cancel event
on rightclick:
if world is "world":
cancel event
every 1 seconds:
loop all players:
add 10 to loop-player's hunger bar
on any move:
set walk speed to 0
on jump:
cancel event
----------------------------------------------------------
set {_location} to location of player
loop 10 times:
set {_check} to location of player
if {_check} isn't {_location}:
teleport player to {_location}
wait 2 ticks
[Skript] can't understand this event: 'loop 10 times' (blok.sk, line 18: loop 10 times:')Benim verdigimi demişsin de, ben daha yeni cevap yazdım konuya. Bunu da deneye bilirsin, calismazsa haber verirsin:
Kod:set {_location} to location of player loop 10 times: set {_check} to location of player if {_check} isn't {_location}: teleport player to {_location} wait 2 ticks
Skript ve SkQuery Kurulu sadece.Skript için hangi addonlar mevcut efendim?
Skunity dediğin plugin'in linkini bulamadım rica etsem bana indirme yerini atar mısınız 1.8 kullanıyorum spigot.Skunity kurup verdiğimiz skriptleri dener misin ?
Bu kodda Bu hatayı alıyorum.Benim verdigimi demişsin de, ben daha yeni cevap yazdım konuya. Bunu da deneye bilirsin, calismazsa haber verirsin:
Kod:set {_location} to location of player loop 10 times: set {_check} to location of player if {_check} isn't {_location}: teleport player to {_location} wait 2 ticks
Senin verdiğin kodda ise Bu hatayı alıyorumSkunity kurup verdiğimiz skriptleri dener misin ?