olcayturk
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 1
dediğini tam script olarak yazıp verir misin rica etsem. nasıl başlıyacağımı bulamadımOyuncuya slowness 999 efekti uygulaya bilirsiniz. O zaman yalnız haraketini engellemiş olur.
dediğini tam script olarak yazıp verir misin rica etsem. nasıl başlıyacağımı bulamadımOyuncuya slowness 999 efekti uygulaya bilirsiniz. O zaman yalnız haraketini engellemiş olur.
Bu kodu ekleye bilirsin.dediğini tam script olarak yazıp verir misin rica etsem. nasıl başlıyacağımı bulamadım
apply slowness 999 to loop-player for 999 days
loop-player satırına hata veriyor. Bu hangi plugini istiyor acaba bilginiz var mı ?Bu kodu ekleye bilirsin.
Kod:apply slowness 999 to loop-player for 999 days
loop' döngüsünü kaldırdım sorun düzeldi 999 zaten sınırsız yapıyormuş gerek yok bir neviBu kodu ekleye bilirsin.
Ama efekt yerine daha güzel bir kod türettimBu kodu ekleye bilirsin.
Sorun çozuldu gibi gözüküyor. Zıplamayı engellemenin en kolay yolu zaten "on jump" eventini "cancel" etmek. Eğer çalışıyorsa sorun yok bence. Iyi gunler.Ama efekt yerine daha güzel bir kod türettim
--------------------------------------------------------------------------
on any move:
set walk speed of player to 0
bunu yazınca daha stabil oluyor fakat şu an zıplayarak ilerlenebiliyor onu da kapatmak lazım.
----------------------------------------------------------------------------
on jump:
cancel event
yapınca zıplayarak az da olsa haraket edilebiliyor. Zıplamayı komple kapatmak gerekiyor
loop döngüsünü zaten örnek olarak yapmiştim. Onu "player" olarak değiştirmek gerekiyordu ve yapmişsin zaten sanırım.loop-player satırına hata veriyor. Bu hangi plugini istiyor acaba bilginiz var mı ?
yaptım ama şu an'da zıplayarak mesafe kat edilebiliyor. jump'ı cancel event olarak ayarladım ama yine de zıplaya zıplaya yürüyebiliyor adamlar azar azar. Komple nasıl kapatabilirizloop döngüsünü zaten örnek olarak yapmiştim. Onu "player" olarak değiştirmek gerekiyordu ve yapmişsin zaten sanırım.
yaptım ama şu an'da zıplayarak mesafe kat edilebiliyor. jump'ı cancel event olarak ayarladım ama yine de zıplaya zıplaya yürüyebiliyor adamlar azar azar. Komple nasıl kapatabiliriz
on first join:
set player's walk speed to 0
on join:
set player's walk speed to 0
on jump:
cancel event
Böyle denemiş miydin?JavaScript:on first join: set player's walk speed to 0 on join: set player's walk speed to 0 on jump: cancel event