12NationalElectric12
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Postumu tam oku kardeş hepsini okulda harcadım diye yalan atta yazıyorSaklayınca annesi ve abisi üzerine geliyormuş ver diye. Sorun o? Saklamak sıkıntı değildir.
Postumu tam oku kardeş hepsini okulda harcadım diye yalan atta yazıyorSaklayınca annesi ve abisi üzerine geliyormuş ver diye. Sorun o? Saklamak sıkıntı değildir.
İyi yine sana para vermişler :'( .
Oha seni hiç anne ve babanı görmedin mi?V3led daha annesinin ve babasının kıymetini bilmiyor ben tanımadım bile[DOUBLEPOST=1434661171,1434661048][/DOUBLEPOST]
güzel kardeşim ben kolay değil diyorum
Çocuğun annesi var görmüş. Diyo ki: Olum baban yok ya çalışacak kimse de yok. Abisi çalışsın bence. Kaç yaşında abisi o zaman ? büyüsün biyerde çalışıp eve ekmek parası getirebilir bence.Oha seni hiç anne ve babanı görmedin mi?
Ve bu forumda kimseye vevlet denilmez suç olur
evet görmedim daha doğrusu ölü değiller ama abim babam beni bebekken öldüreceği için almanyaya 19 Yaşında iken dedemin yanına kaçırdı bunu 11 Yaşında öğrendim annem ise ölmedi yaşadığını ve nerde OLDUĞUmU biliyorum sadece oda babamla beni Öldürmek istedi neden böyle Yaptılar diye abime sordum söylemedi babam bir gün dedemde olduğumu öğrendi sonrası çok ama çok özel. SöliyememOha seni hiç anne ve babanı görmedin mi?
Ve bu forumda kimseye vevlet denilmez suç olur
1.bana 1 kuruş dahi kalmyo 1 kuruş kalsa 4 yılda 10 lira biriktiridimHerkesin durumu yoktur. Olabilir. Yavaşça. 1-2 tl ile biriktir. Bende her gün 1-2 tl toplayıp 100 tl yaptım 2-3 ayda. tabi arada bir 10-20 tl veriyorlar. Arkadaşımın babası vefat etmiş (allah rahmet eylesin) maşallah her oyunu alıyo ama[DOUBLEPOST=1434662868,1434662800][/DOUBLEPOST]
Çocuğun annesi var görmüş. Diyo ki: Olum baban yok ya çalışacak kimse de yok. Abisi çalışsın bence. Kaç yaşında abisi o zaman ? büyüsün biyerde çalışıp eve ekmek parası getirebilir bence.
Öldürmek ?? Bu da neüy!? ??? Polise git şikayet et bence. Nedemek öldürmek ulan ? Bu dünyada kimse kimseyi öldüremez kardeşim. Kimseninde böyle hakkı yok. Sadece Allah istediği zaman alabilir. Nede o olsa Allah tektir.evet görmedim daha doğrusu ölü değiller ama abim babam beni bebekken öldüreceği için almanyaya 19 Yaşında iken dedemin yanına kaçırdı bunu 11 Yaşında öğrendim annem ise ölmedi yaşadığını ve nerde OLDUĞUNU biliyorum sadece oda babamla beni Öldürmek istedi neden böyle Yaptılar diye abime sordum söylemedi babam bir gün dedemde olduğumu öğrendi sonrası çok ama çok özel. Söliyemem
Hadi bana özelden söle Kuran İncil çarpsınki kimseye sölemicemevet görmedim daha doğrusu ölü değiller ama abim babam beni bebekken öldüreceği için almanyaya 19 Yaşında iken dedemin yanına kaçırdı bunu 11 Yaşında öğrendim annem ise ölmedi yaşadığını ve nerde OLDUĞUNU biliyorum sadece oda babamla beni Öldürmek istedi neden böyle Yaptılar diye abime sordum söylemedi babam bir gün dedemde olduğumu öğrendi sonrası çok ama çok özel. Söliyemem
İşte neden öldürmeye çalıştığını anlatmadı abim el kadar bebektim niye Öldürmek istediÖldürmek ?? Bu da neüy!? ??? Polise git şikayet et bence. Nedemek öldürmek ulan ? Bu dünyada kimse kimseyi öldüremez kardeşim. Kimseninde böyle hakkı yok. Sadece Allah istediği zaman alabilir. Nede o olsa Allah tektir.
o-m-g (bi zahmet tr'ye çevir. Not: küfür değil.)İşte neden öldürmeye çalıştığını anlatmadı abim el kadar bebektim niye Öldürmek istedi![]()
Farklı yönde düşünmeni beklerdimÖldürmek ?? Bu da neüy!? ??? Polise git şikayet et bence. Nedemek öldürmek ulan ? Bu dünyada kimse kimseyi öldüremez kardeşim. Kimseninde böyle hakkı yok. Sadece Allah istediği zaman alabilir. Nede o olsa Allah tektir.
Oh my god de yani aman Tanrımo-m-g (bi zahmet tr'ye çevir. Not: küfür değil.)
Baban senin doğmanı istememiştirİşte neden öldürmeye çalıştığını anlatmadı abim el kadar bebektim niye Öldürmek istedi![]()
Iyide babamın durumu iyiydi aylık geliri 20.000TL mişFarklı yönde düşünmeni beklerdim
Babası "bu çocuk dünyaya gelmeyecek" demiştir anneside günah olduğu için aldırmamıştır
Aman Tanrım Didimo-m-g (bi zahmet tr'ye çevir. Not: küfür değil.)
-Ağlattın :'(Iyide babamın durumu iyiydi aylık geliri 20.000TL miş[DOUBLEPOST=1434663535,1434663466][/DOUBLEPOST]
Aman Tanrım Didim![]()
Ben ne diyom sen nediyorsun-Ağlattın :'(
Biz anca 500TL ile geçinelim.
Sadece uyu sadece rüyaBen ne diyom sen nediyorsun![]()
Senaryo güzel QnQ @Kaan697evet görmedim daha doğrusu ölü değiller ama abim babam beni bebekken öldüreceği için almanyaya 19 Yaşında iken dedemin yanına kaçırdı bunu 11 Yaşında öğrendim annem ise ölmedi yaşadığını ve nerde OLDUĞUmU biliyorum sadece oda babamla beni Öldürmek istedi neden böyle Yaptılar diye abime sordum söylemedi babam bir gün dedemde olduğumu öğrendi sonrası çok ama çok özel. Söliyemem