Hardcore Emek Faction [1.15.2] - Vipsiz - Anti Xray - CrazyEnch - Lapissiz - TNT Açık-16 MAYIS Saat 16:00 AÇILACAK - DC: kQXCdzE mc.deathlessclan.com

GProto004

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beta sürümünde oynadım. Birkaç eksik ve çıkarılması gereken bazı özellikler haricinde gayet güzel bir sunucuydu ve saatlerde vakit geçirdim. Asıl açılışında eksikler ve kaldırılması gerekenler düzenlenecekmiş. On numara bir sunucu olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Görüşleriniz için teşekkür ederim yenilikler eklendi 16 mayısta aktif edilecek.

Hardal_exe

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server onlinenınız kaç çekicek bakalım yazdım ve ban yedim sfmskjhsnmdlkhds bu kadar boş hırslı adminleri olan bir server daha görmedim ya bakalım takipteyiz Casterly olarak nolucak görücez :Ddddd

GProto004

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server onlinenınız kaç çekicek bakalım yazdım ve ban yedim sfmskjhsnmdlkhds bu kadar boş hırslı adminleri olan bir server daha görmedim ya bakalım takipteyiz Casterly olarak nolucak görücez :Ddddd
Güzel kardeşim biz sunucuyu tekrar aktif etmeden evvel 3 5 kişi kendi aramızda oynarız diye anlaştık zaten :D Başlangıç problemlerimiz ve Türkiye'nin genel mc kitlesi sizin gibilerden de görüldüğü gibi küçük olduğundan ne yazık ki bir yere varmayı bile hedeflememeye başladık bir yerden sonra. Hırslı olan bizler değiliz bence ne şekilde sunucuyla uğraştığının gayet farkındasın bu kadar iğrenç bir yapıya sahip olmanız gerçekten utanç verici. Tez zamanda yaşını idrak etmen ve kendi kişiliğine olan saygını geliştirmen dileğiyle. İyi günler dilerim.

Hardal_exe

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ban sebeb, bu mu yani öyle düşündüğün için mi banladın skjmhksşdmhdkşsmhs offf çok yazık gidin hamachili server kurun o zaman 3-5 kişi de faction oynanmaz survivala çevir millet zevk alsın KFSHŞKSMMHKŞSHSJSFJFS

Pledgemonk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ban sebeb, bu mu yani öyle düşündüğün için mi banladın skjmhksşdmhdkşsmhs offf çok yazık gidin hamachili server kurun o zaman 3-5 kişi de faction oynanmaz survivala çevir millet zevk alsın KFSHŞKSMMHKŞSHSJSFJFS
Çok aciz bir insansın cidden senin için üzülüyorum. umarım çok geç olmadan yaşının gerektirdiği olgunluğa erişir ve hayata doğru pencereden bakmayı öğrenirsin

Vantoxic

"Only" those who are on the right track win.
En iyi cevaplar
3
Bir konu tasarımı yapsanız daha iyi olurmuş başarılar :1: