Hardcore Emek Faction [1.15.2] - Vipsiz - Anti Xray - CrazyEnch - Lapissiz - TNT Açık-16 MAYIS Saat 16:00 AÇILACAK - DC: kQXCdzE mc.deathlessclan.com

GProto004

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Daha çok sunucunuzu öne çıkaracak eklentileri yazmalısınız

Biz sunucumuzun eklentilerle öne çıkmasını istemiyoruz. Konuda da belirttiğimiz gibi, amacımız olabildiğince orijinal bir Minecraft Factions deneyimi yaratmak. Boss, rütbe, maden vs. gibi eklentilerin Factions'ın mantığı ile uyuşmadığını düşünüyoruz. Yoksa bulduğun her eklentiyi plugins klasörüne atmakta bir zorluk/emek yok. Dolayısıyla ortada bir yatırım eksikliği yok, biz böyle bir sunucu istediğimiz için bu şekilde. Yatırım yapmak istemediğimiz için değil.

SilkSpawners da birçok bug mevcut kırıp koyduğunuzda domuz olması gibi

SilkSpawners yerine başka bir alternatifini koymayı düşünüyoruz ancak zaten dediğiniz gibi bir durum oluşursa, bu düzeltilebilir, dünyanın sonu değil.

NoCheat+ güzel plugin ama standart hileler için mesela fly ancak düzgün bir killaura koruması sağlayamıyor ve factionın amacı klan vs si atmaktır malesef kill auradan oyuncularınızı koruyamayacaksınız,oyuncularınızı korumak için ayarları yükselttiğinizde killaura olmayan oyuncular da atılacak.

Bizim testlerimizde gayet koruyabildiğini gördük. NoCheat+; oyuncu, örneğin vuramaması gereken bir yere vurduğunda tetiklenen bir plugin. Örneğin bir oyuncunun kendi arkasına vurması imkansızdır. Bu yüzden ayarları ne kadar yükseltirseniz yükseltin, normal oynayan oyuncular için bir sorun teşkil etmeyecektir. Ayrıca eklentinin göremediği yerde, yöneticiler ve modlar görecektir.

Son olarak Orebfuscator ne kadar doğrudur bilmiyorum ancak spigot.yml deki anti xray daha iyi çalışıyor.

Siz bilmiyorsanız ben söyleyeyim. Son derece doğrudur. Burada bilemeyecek bir şey yok :) Ayrıca spigot.yml'in anti-xrayi kaldırılalı çok oluyor.

Sunucu bana daha çok survival sunucularını andırdı.

Öyleyse vermek istediğimiz izlenimi verebilmişiz demektir. Teşekkür ederiz. Tam olarak survival ağırlıklı Factions sunucusuyuz diyebiliriz. Oyuncular orijinal Minecraft dünyasında survival elementlerine karşı mücadele vererek kendilerini geliştirmek ve Faction'larını iyi bir konuma getirmek zorundalar. O yüzden emek vermekten bahsediyoruz. Madenmiş, bossmuş, editmiş, asla bu tarz kolaylıklar sağlamayacağız.

Son olarak nocheat+ ın ve Orebfuscator pluginlerinin 1.15 sürümü mevcut değil

Araştırmayı bilmeyenler için mevcut değil :) Sunucuya beklerim, mevcut muymuş değil miymiş görürsünüz.

Son olarak; bizim herhangi bir ticari kaygımız yok. Sunucunun özelliklerini beğenirsiniz veya beğenmezsiniz size kalmış bir şey. Hiçbir şeyin tek bir doğrusu yok, o yüzden burada şu yanlış, bu doğru değil, böyle faction olmaz vs. diye atıp tutmak son derece gereksiz ve çocukça. Bizim amacımız, bizimle aynı minecraft felsefesine sahip oyuncular için eğlenceli ve rekabetçi bir ortam oluşturmak.

Vanilla minecraft bilgi ve becerisine güvenen, en iyi Faction'ı ben yönetirim haritada yağmalanmamış Faction bırakmam diyen herkesi bekliyoruz.

Son düzenleme:

Pledgemonk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu tamamen oyuncu dostu, oldukça başarılı bir sunucu olarak duruyor. Hani nerede o lapissiz, emek faction sevici kitle? zaten olması gereken faction sunucusu temelinde vanilla oyun deneyimini barındırır. sunucuda eklenti, farklılık aramak mantıksız. konu içeriğinde ve başlığında belirtilmiş olmasına rağmen tipik forum kullanıcıları gereksiz eleştiri yaparak yazdıklarını sadece yorum atmak için atmış anlaşılan. lütfen haksızlık etmeyin, sunucu sahibi vip satışı bile yapmayarak, adil rekabet sağlamaya çalışmış.

desteklemek yerine köstek olmayın

Son düzenleme:

GProto004

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu tamamen oyuncu dostu, oldukça başarılı bir sunucu olarak duruyor. Hani nerede o lapissiz, emek faction sevici kitle? zaten olması gereken faction sunucusu temelinde vanilla oyun deneyimini barındırır. sunucuda eklenti farklılık aramak mantıksız. konu içeriğinde ve başlığında belirtilmiş olmasına rağmen tipik forum kullanıcıları gereksiz eleştiri yaparak yazdıklarını sadece yorum atmak için atmış anlaşılan. lütfen haksızlık etmeyin, sunucu sahibi vip satışı bile yapmayarak, adil rekabet sağlamaya çalışmış.

desteklemek yerine köstek olmayın
Değerli görüşleriniz için teşekkürler. Bizimle aynı ideolojileri benimsemiş insanları görmek mutluluk verici. Oyunda başarılar dilerim.

bilaldmn0

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Server'a giriş yaptım, kalitesi ve sadeliği insanı içine çekiyor bu konuda emin olabilirsiniz. Özlenilen server şekli geri dönmüş!

GProto004

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu lag problemlerinden dolayı bakıma girmiştir. Cpu bu gece yükseltildikten sonra yarın 12:00 saatinde yeniden açılacaktır. Yaşanan aksaklıktan ötürü özür dileriz.

GProto004

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben cevap vermek istedim buna bir oyuncu olarak yazdığın şeyler çok saçma geliyor forum başlangıcında zaten yazıldığı gibi vipsiz cray editsiz lapissiz falan yazılınca insan düşünebilir genel komutlar olmicak mı acaba tarzında onlarda buna açıklık getirip yazmış eğer vip satılmıyosa devamlılık gelmiyor vip satılıyosa p2w nasıl bir düşünce tarzı bu anlayamıyorum SilkSpawners pluginindeki buglar genelde bilerek yapılmış veya serverdeki lagdan kaynaklanıyor onun dışında hiçbir bug olmaz o pluginde NoCheat+ güzel demişsin zaten 1.15.2 pvpsi olan bir server ne kadar kill aura açarsan boş istediğin kadar tara maksimum vereceğin damage zaten 1 kalp falan olur üsteki yazdığın bişeyden bahsetmek istiyorum oyuncular 1.9 pvpsini sevmiyorlar demişsinde seven kitle de çok büyük 1.9 sevmeyenlerin sevmeme nedeni genelde hilelerinin işe yaramayacağı veya spam atmaktan başka bir şey bilmedikleri için oluyor ve sevmeyenlerden zaten Türkler :p
Öncelikle görüşleriniz için teşekkür ederiz. Fikirlerinize katılıyorum zaten biz de benzer açıklamalarda bulunmuştuk fakat eklemek gerekirse evet 1.9+ pvpsinin sevilmemesinin sebebi spam engelinin gelmiş olmasından kaynaklı. Anti xray ve fly gibi hilelerin önüne geçtikten sonra kill auradan ödün vermek istemedik. Tabi başka oynayışın kalitesini artıracak sistemler de dahil olmak üzere en büyük sebeplerimizden biriside buydu 1.15'i tercih etmemizin. Hileyi en aza indirip adil bir oyun sistemi oluşturma çabası içerisindeyiz. Bize destek olan herkese teşekkürler ederiz. İyi forumlar

Son düzenleme:

Pledgemonk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
konuda yer alan discord davet kodunuzu kullanarak giriş yapamıyorum, geçerliliğini yitirdiğini söylüyor. kontrol edebilir misiniz

burakgnlts

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Beta sürümünde oynadım. Birkaç eksik ve çıkarılması gereken bazı özellikler haricinde gayet güzel bir sunucuydu ve saatlerde vakit geçirdim. Asıl açılışında eksikler ve kaldırılması gerekenler düzenlenecekmiş. On numara bir sunucu olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum.