Hastayım Öneri Verin

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sabah uyandım nefes aldığımda böbrek taraflarına sanki bıçak batıyor sonrada tuvaltete gittim ishal olmuşum sıvı boşalıyorum ne yapabilirim dün yediğim salatayı kustum ıhlamur içtim onuda kustum yardım edin doktora gidene kadar yolda kusabilirim öneri verin :S

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ayakkabını giy,kimliğini al ve koşa koşa doktora git gıda zehirlenmesi falansa gecikirse çok daha kötü olur.

tikiro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba geçmiş olsun. Pirinç lapasının ishale iyi geldiğine dair makaleler var. İsterseniz bir deneyin.

Pirinç lapasının özelliği nedir?
Pirinç lapasının suyu vücutta tutması nedeniyle isale iyi geldiği söylenmektedir.

Pirinç lapası nasıl hazırlanır?
Bir çay fincanı pirinç, iki çay fincanı su ve yarım tatlı kaşığı tuzun haşlanmasıyla hazırlanır.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Merhaba geçmiş olsun. Pirinç lapasının ishale iyi geldiğine dair makaleler var. İsterseniz bir deneyin.

Pirinç lapasının özelliği nedir?
Pirinç lapasının suyu vücutta tutması nedeniyle isale iyi geldiği söylenmektedir.

Pirinç lapası nasıl hazırlanır?
Bir çay fincanı pirinç, iki çay fincanı su ve yarım tatlı kaşığı tuzun haşlanmasıyla hazırlanır.

Adam ne yersem kusuyorum diyor sen pirinç lapası diyorsun :D Hani bu gıda zehirlenmesi falansa ne yapacak :([DOUBLEPOST=1420198461,1420198361][/DOUBLEPOST]Neyse.Yapman gerekenler :
  • Kimliği telefonu zart zurtu al doktora koşa koşa git.
  • Hastahanede uzun süre kalırsan orada,kalmazsan evde durmadan su iç.
  • Kendini daha iyi hissettiğinde ishale iyi gelen şeyler ye/iç

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kustuğumda kendime geldim aslında, akbilim ablamda şuanda beşiktaşda nasıl gideceğim :(

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kustuğumda kendime geldim aslında, akbilim ablamda şuanda beşiktaşda nasıl gideceğim :(
Kustuğunda iyi gelmişse gıda zehirlenmesi olabilir ben sana söyleyeyim akbil yoksa yanında otobüse para ile almıyorlar mı? Hiç olmadı taksiye bin yatarım geçer gibisin bir şey değil bu acele et

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kustuğunda iyi gelmişse gıda zehirlenmesi olabilir ben sana söyleyeyim akbil yoksa yanında otobüse para ile almıyorlar mı? Hiç olmadı taksiye bin yatarım geçer gibisin bir şey değil bu acele et
Oturduğum bölgede hastane yok taksi ile gitsem para çok tutar yanımda 30tl var sarıyerde kendi doktorum var fakat çekmeköyde anadolu yakasındayım gidiş saatim 2saati bulur

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mantık
-----------

Kaçıncı yüzyıldayız?
21. Yüzyıl
Peki artık Avrupada karanlık çağ bitti ve nerdeyse her yerde sosyal devlet anlayışı mı var?
Evet.
14. Yüzyılda bile Darüşşifa olduğuna göre artık yakınlarda bir hastane vardır değil mi?
Evet.
O zaman hastaneye git forumda boyu posu belirsiz insanların tavsiyelerini dinleme!

Paran yoksa artık bi devlet hastanesi git veya istirat et vücüdünun bağışıklık sistemine güven...

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mantık
-----------

Kaçıncı yüzyıldayız?
21. Yüzyıl
Peki artık Avrupada karanlık çağ bitti ve nerdeyse her yerde sosyal devlet anlayışı mı var?
Evet.
14. Yüzyılda bile Darüşşifa olduğuna göre artık yakınlarda bir hastane vardır değil mi?
Evet.
O zaman hastaneye git forumda boyu posu belirsiz insanların tavsiyelerini dinleme!

Paran yoksa artık bi devlet hastanesi git veya istirat et vücüdünun bağışıklık sistemine güven...
Tamam vardır fakat biz daha taşınalı 2yıl oldu ve hastaneler nerede bilmiyoruz.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence konu açmak için bu konuyu açtın ve 2 yılda hastanelerin yerini öğrenemedim diye bahane sunuyorsun.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence konu açmak için bu konuyu açtın ve 2 yılda hastanelerin yerini öğrenemedim diye bahane sunuyorsun.
Eğlenceli oluyor zaten mantığıma mantıklı bir cevap vermediğine göre takmıyor.
İşte ne güzel birbirimize lafı soktuğumuzdan beğeni geliyor o da 6-7 mesaj kasıyor

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peder götürecek önerileriniz için teşekkür ederim birazdan yola çıkacağım gerçekten saolun[DOUBLEPOST=1420201036,1420200970][/DOUBLEPOST]
Kardeşim gel istanbul çekmeköy aydınlar mahallesi sevgi .cd gel bak bakayım nasıl haldeyim pederden zaten fırçayı yedim.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peder götürecek önerileriniz için teşekkür ederim birazdan yola çıkacağım gerçekten saolun[DOUBLEPOST=1420201036,1420200970][/DOUBLEPOST]
Kardeşim gel istanbul çekmeköy aydınlar mahallesi sevgi .cd gel bak bakayım nasıl haldeyim pederden zaten fırçayı yedim.
Yazıııkkk fırçayıda yemiş en iyisi morfin verelim böbrek kanserinin son aşamasındayız. (Yani konu kapanıyor :D)