Hastayım Öneri Verin

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Peder götürecek önerileriniz için teşekkür ederim birazdan yola çıkacağım gerçekten saolun[DOUBLEPOST=1420201036,1420200970][/DOUBLEPOST]
Kardeşim gel istanbul çekmeköy aydınlar mahallesi sevgi .cd gel bak bakayım nasıl haldeyim pederden zaten fırçayı yedim.
Hasta olduğun için mi fırça yedin :(

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Peder götürecek önerileriniz için teşekkür ederim birazdan yola çıkacağım gerçekten saolun[DOUBLEPOST=1420201036,1420200970][/DOUBLEPOST]
Kardeşim gel istanbul çekmeköy aydınlar mahallesi sevgi .cd gel bak bakayım nasıl haldeyim pederden zaten fırçayı yedim.

Ambulans çağırmak o kadar zor değil , bilgisayar başından yakındaki hastanelere bakmakta. O kadar buradan bana cevap yazabiliyorsan bunu da yapabilirisn.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yumurta akina zeytinyaği dök karıştır sonra bırak o bulamaç orda kalsın..

Koca karı ilacı mı istiyorsun? Kimsenin dediğini yapma doktora git.. Nezle falan değilki bu..

LokumReyiz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam vardır fakat biz daha taşınalı 2yıl oldu ve hastaneler nerede bilmiyoruz.
Ulan ilk günde karıştırırsın anlarız evi falan İzmir'e ilk gelince de öyle oldu bende
İyi güzel de oğlum 2 yıl diyorsun çok az zaman geçmiş gibi. 2 yıl oğlum 730 küsür gün oğlum az mı.
Dolaş azcık çevreni öğren be. En azından ambulans seni götürür hastaneye bir şey yap.