Hatalarım çok fazla hata yaptım telafi etme zamanı geldi !

En iyi cevaplar
0
Ve hatalarımdan bir tanesi daha ben nedense şu yaz çok egoist ve kibirli biriydim ve kibir yüzünden bir kaç duygumu kayıp ettim utanmak... bu duyguyu önemsemedim bu yaz nedense önüme gelen herkezi kim olursa olsun onla dalga geçmek veya onu küçük düşürmekti ve bu yaz yaşadığım bir kaç olay psikolojimide bozmuştu ve tam bir pisliğe dönüştüm at pisliği -_-[DOUBLEPOST=1439942559,1439942506][/DOUBLEPOST]
Bİr thug lıfe yaparım varya o gözlükleri senden alırım hacı !
şaşırt beni

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Anarşik yarim
sesin kulağında bir beste
pankçı tişörtün üstünde
Masmavi saçların rüzgarda dalgalanırkene
Aşık oldum sana kiloeee
her 3 kelimenden biri fak...
yakışıyor mu sana böle konuşmak...

Bu hangi youtube kanalındaydı birden aklıma geldi biri sölesin lütfen :(
[DOUBLEPOST=1439938954,1439938864][/DOUBLEPOST]
Aqlattın limon berk olarak kalsam :([DOUBLEPOST=1439938991][/DOUBLEPOST]
Hayır sergun olması imkansız ![DOUBLEPOST=1439939047][/DOUBLEPOST]bir arada bu iftira fnaf'çı çocuk @Sarper170 e atılmıştır...

evli ve oyuncu life is strange bölüm 4

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sarı bücür'ün tam olarak ne olduğunu bilmiyorum, ama sergun çok çok olgun biri ki bu ifade 'sarı bücür' tarifine de uymaz. Ki zaten sergun26 bu forumun önemli kişilerindendi. Sadece gördüğümü söylüyorum, bir ara 98iamlegend98 mi öyle biri vardı ve ona sarı bücür deniyordu. Sadece gördüğümü söylüyorum, onu da yanlış hatırlıyor olabilirim. Kimseye bu şekilde lakaplar takacak, biriyle herhangi bir özeliğiyle de dalga geçecek biri değilim.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sarı bücür'ün tam olarak ne olduğunu bilmiyorum, ama sergun çok çok olgun biri ki bu ifade 'sarı bücür' tarifine de uymaz. Ki zaten sergun26 bu forumun önemli kişilerindendi. Sadece gördüğümü söylüyorum, bir ara 98iamlegend98 mi öyle biri vardı ve ona sarı bücür deniyordu. Sadece gördüğümü söylüyorum, onu da yanlış hatırlıyor olabilirim. Kimseye bu şekilde lakaplar takacak, biriyle herhangi bir özeliğiyle de dalga geçecek biri değilim.

Sarı bücür Godot gibi bir şey olsa gerek kimse ne, kim olduğunu bilmiyor ama var, bekliyor millet.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sergun ile sarı bücürün alakası yok :/[DOUBLEPOST=1439976931,1439976894][/DOUBLEPOST]
Yok kimse bilmiyor herifin kim olduğunu :D söylentiler var sadece.
@Sarper170 diyenler var @sergun26 diyen var :/[DOUBLEPOST=1439977062][/DOUBLEPOST]
buraya '':SAD:SAD:'' yazmak isterdim :([DOUBLEPOST=1439977128][/DOUBLEPOST]
Sen kimsin , ne zaman geldin ve ne zaman gideceksin? :S.
Ben limonlu patitis

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zararın neresinden dönsen kârdır. Bence gitmene gerek yok sadece daha dikkatli ol yeter.
Tamam hiyar kardeş[DOUBLEPOST=1439977242,1439977208][/DOUBLEPOST]
olgunlaş öyle gel güzelim
Tamam abla :([DOUBLEPOST=1439977312][/DOUBLEPOST]
İftiranın kanıtı olmaz onun adı o yüzdene iftira.

TagLayf !!! B) Best ThugLife BRO ![DOUBLEPOST=1439977390][/DOUBLEPOST]
Heheheh... Doğru, fakat... İftira sebepsiz yere atılmaz. Bir sebebi var ki, atılmış...
Sen bunu atana sorsana aslında kimse bilmiyor kimin attığını bende birinden duydum[DOUBLEPOST=1439977469][/DOUBLEPOST]
Forumu bıraktım diyorum, arkadan iftiralar gelmeye devam ediyor. @KebabReyiz haber verdi.
Sarı bücür kim bilmiyorum, ve o değilim. Yöneticiler de IP adreslerini karşılaştırabilir.
Biz sana inamayaqda kime inanaq iftira diyoruz yalan diyoruz nerdenden anlıyon :([DOUBLEPOST=1439977570][/DOUBLEPOST]
evli ve oyuncu life is strange bölüm 4
Aynen 4 bölümü ordan izledim spoiler aldım ama episode 5 i kendim oynadım neden hocam neden verdi Max bacıya malı :([DOUBLEPOST=1439977612][/DOUBLEPOST]
Spoilder yedim hocam :/
Spoiler yeme al biraz taco ye !