Hayat Hikayem

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bu bir gerçek kabullenmek durumundayım ancak işin saygı kısmına gelirsek ben bu tür insanlara saygı duymuyorum. Bu durumun da çözümü yok istesem bile saygı duyamam aşırı antipatiğim bu tür insanlara karşı. Ha kendi içinde yaşar orta yerde dile getirmez ancak yine de onun öyle olduğunu bildiğim zaman sesimi çıkarmam ancak böyle insanların içinde rahatça söyleyebilmesi benimde ona karşı hislerimi rahatça dile getirmeme neden oldu.
Ama böyle açıkca dile getirmesi herkes için en iyi olanıdır :(
Bundan sonra onu tanıyan herkes anlattığı gibi tanıyacak sonradan öğrenme sorunları filanda olmayacak :(
Etrafa kendini homofobik tanıtıp aslında eşcinsel olmak gibi bir olay bu*
İnsanın kafasınıda bozar öyle durumlar*

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ama böyle açıkca dile getirmesi herkes için en iyi olanıdır :(
Bundan sonra onu tanıyan herkes anlattığı gibi tanıyacak sonradan öğrenme sorunları filanda olmayacak :(
Etrafa kendini homofobik tanıtıp aslında eşcinsel olmak gibi bir olay bu*
İnsanın kafasınıda bozar öyle durumlar*
Evet haklısın zaten ben de bu konuyu daha fazla dile getireceğimi sanmıyorum sadece fikrimi dile getirdim.

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu foruma bunları yazman biraz ilginç, yalanlamak istemem ama biraz inandırıcı gelmedi üstelik böyle bir şeyi neden buraya yazasınki ?

Really_CD

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu Sadece Bir Sosyal Testdi Acaba Bu Sekilde Olanlara Nasil Davraniyorsunuz Diye Hepsi Bir Uydurmaydi Ama Olumlu Bir Sonuc Alamadim Gorusuruz Forum
Hesap Silinebilir

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
qE:Qw..wr.qr.wr.wqr.wr .RQ:WR. QR:WR .wQ. Harbi güldüm lan hahahahah :DAS:.d.q.wq.rW:QWr. Ulan çocuk qe.Q:WR:RW:QR.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
geçmiş olsun,bence mantıklı çözüm ******* olabilir...

en iyisi sen skypeni ver biz beraber oyun oynayalım,burdakilere bakma sen

Son düzenleme:

Really_CD

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oh Yah Sexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Oh Yah Sexxxxxxxxxxxxx Babam Beni Sikiyo Ve Hala Anlamadı Ben Olduğumu OHhhhhh AHhhhhh

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Sadece Bir Sosyal Testdi Acaba Bu Sekilde Olanlara Nasil Davraniyorsunuz Diye Hepsi Bir Uydurmaydi Ama Olumlu Bir Sonuc Alamadim Gorusuruz Forum
Hesap Silinebilir

pislik -_-

Oh Yah Sexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Oh Yah Sexxxxxxxxxxxxx Babam Beni Sikiyo Ve Hala Anlamadı Ben Olduğumu OHhhhhh AHhhhhh

ya tamam test falan demeni anladımda bu kadar edepsiz olmaya gerek yok,ama edepsizlik yapableceğin bi yer biliyorum galiba
Bakınız:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

orda yeni edepsizlik seviyesinde insanlar var,bence cok iyi anlaşabilirsiniz...