Peqi.Konu baltalamayı kes!
Peqi.Konu baltalamayı kes!
Bende senden o limonların parasını vermeden alıp kaçıp yirdimKapitalist zeka:
+Hayat size limon verseydi ne yapardınız?
-Önce gramajını hesaplamak için tartardım, çekirdeklerini içinden aldıktan sonra kendi limonlarımı yetiştirip satardım. Sade limon, limon kolonyası, limon losyonu, limonata ürünlerimiz mevcuttur. B)
Özelden Ne Söyledi ki ?İnanmam. Özelden söylediğin o şeyden sonra hele hiç inanmam.
Neyse konuyu baltalamayalım.
PoşverHayat'ta Kim ? Kimi Kimle Aldatıyonuz ?![DOUBLEPOST=1438342567,1438342501][/DOUBLEPOST]
Özelden Ne Söyledi ki ?![]()
Ya dedi ki"forumda bir velvet var benden iyi tanıyon forumdaki tüm kızları manitasi yapmaya çalışıyo" dedi sonra tahmin etmemi istedi defalarca ettirerek ömrümü çaldı sonra başka forumdan dediHayat'ta Kim ? Kimi Kimle Aldatıyonuz ?![DOUBLEPOST=1438342567,1438342501][/DOUBLEPOST]
konuşmaya ekle beniYa dedi ki"forumda bir velvet var benden iyi tanıyon forumdaki tüm kızları manitasi yapmaya çalışıyo" dedi sonra tahmin etmemi istedi defalarca ettirerek ömrümü çaldı sonra başka forumdan dedi![]()
Tahminen liahd dirYa dedi ki"forumda bir velvet var benden iyi tanıyon forumdaki tüm kızları manitasi yapmaya çalışıyo" dedi sonra tahmin etmemi istedi defalarca ettirerek ömrümü çaldı sonra başka forumdan dedi![]()
Tumblr da gezinirken buldumfotoğrafın çok şirin *-*
özel bir çizim mi yoksa...?
İşte aradığım mizah (4 dakika arama sonucunda resmi bulabildim lanet olmasınHayat'ta Kim ? Kimi Kimle Aldatıyonuz ?![DOUBLEPOST=1438342567,1438342501][/DOUBLEPOST]