BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Küçükken 15 bi merdivenin 1.sinden atladım zaman durmuş gibi oldu. Havada asılı kaldım resmen. Sonra birden son basamağına uçtum. Son basamağa ayağım çarptığı için ayağım burkuldu. 1-2dk ya geçti. (Son basamak yerine yere atlasaydım hiçbişey olmayacaktı. Türkiye merdivenden atlama rekoru kıracaktım .s.s)

"Türkler Çıldırmış Olmalı" Dün izledi etiket yaptı*

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
En çılgınca şeyi değil de yaptığım en son çılgınca seyi anlatayım.
(Olay dündü)
Kuzenimin hatıra (Çanakkale hatırası,baya gerçek duruyor) tüfeğini aldım ve yan komşu bahçesini sularken ona doğrulttum.(Tabi kafamda da şapka)Adama bakarak Allahu Akbar diye bağırdım ve adamla göz göze geldik tabi o anda adam arkasını dönüp uzaklaşmaya başladı.Tüfeği indirip şapkayı çıkarınca geri döndü.
Yaptığım en çılgınca şey çamaşır suyu içmek olmalı.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
6 yaşındayken yolun karşısına geçmiştim ben B)

Not :Çok çılgın olduğuma dair duyumlar alıyorum.

Şaka bir yana 4-5 sene önce Alanya'da tatildeyken bir club bizi almayınca kız arkadaşımın amcası arabayla clubın önünde durup sesi köklemişti club ın sesini bastırmıştık. Güzel de küfür yedik bouncer abilerden.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küçükken 15 bi merdivenin 1.sinden atladım zaman durmuş gibi oldu. Havada asılı kaldım resmen. Sonra birden son basamağına uçtum. Son basamağa ayağım çarptığı için ayağım burkuldu. 1-2dk ya geçti. (Son basamak yerine yere atlasaydım hiçbişey olmayacaktı. Türkiye merdivenden atlama rekoru kıracaktım .s.s)

"Türkler Çıldırmış Olmalı" Dün izledi etiket yaptı*
Türkler çıldırmış olmalıyı izlemedik ._.[DOUBLEPOST=1439764589,1439764437][/DOUBLEPOST]
Bilgisayar daha iyi çalışır diye priz ucuna Ataç takmak
Sonuç : Elektrik is dead
Haykırdım lan :D