- En iyi cevaplar
- 0
Cbg ye +18 yapmaya çalışmışlarBir gün kızlar tarafından kızlar tuvaletine itilmiştim ve kilitlenmiştim.Ve bir beden eğitimi hocası tarafından kurtarılmıştım (bayan).Hayat bana güzel .s
Cbg ye +18 yapmaya çalışmışlarBir gün kızlar tarafından kızlar tuvaletine itilmiştim ve kilitlenmiştim.Ve bir beden eğitimi hocası tarafından kurtarılmıştım (bayan).Hayat bana güzel .s
Bir gün kızlar tarafından kızlar tuvaletine itilmiştim ve kilitlenmiştim.Ve bir beden eğitimi hocası tarafından kurtarılmıştım (bayan).Hayat bana güzel .s
Sorun da orada doktor, yüzlerine bakmaktan utanıyorumO bende de var, normal biriyle konuşuyormuş gibi düşün sadece. Hem karşındaki de bir insan evladı sadece.
Bi kelimeyi yanlış hecelediğim zaman alay edildiğim gün (1. sınıfta.)
İyi güzel sınıfta 30 kız 2 erkeğiz ama olay bel altı muhabbete girince çok karışıyor gsgdhhffj
Bir gün kızlar tarafından kızlar tuvaletine itilmiştim ve kilitlenmiştim.Ve bir beden eğitimi hocası tarafından kurtarılmıştım (bayan).Hayat bana güzel .s
Sorun da orada doktor, yüzlerine bakmaktan utanıyorum![]()
Şimdiye kadar kızlar ile muhabbetlerim;Hayatın gerçekleri bunlar ama, bir şekilde yüzleşmen lazım. Tabi sana git kızlara asıl da demiyorum ama normal bir durum bu, alışırsın zamanla.
Şimdiye kadar kızlar ile muhabbetlerim;
-Merhaba !
-Merhaba !
HayırYine de benden öndesin. B) (Aranızda hiç merak eden var mı "Bu doktor bu kadar öneri veriyor ama onun da sorunları var mı acaba?" diye?)
Benim sorum; Avatarında ki karakterin saçı neden yanlış çizilmiş O_o Bu arada benim sorunum simetri *-*Yine de benden öndesin. B) (Aranızda hiç merak eden var mı "Bu doktor bu kadar öneri veriyor ama onun da sorunları var mı acaba?" diye?)
İyi güzel sınıfta 30 kız 2 erkeğiz ama olay bel altı muhabbete girince çok karışıyor gsgdhhffj
Benim sorum; Avatarında ki karakterin saçı neden yanlış çizilmiş O_o Bu arada benim sorunum simetri *-*
Kızlar ile muhabbetlerimden bir kesit daha;
-Şu soru nasıl çözülecek ?
-Şöyle şöyle...