Hayatta kalma tarzı oyun Önerebilicek birileri varmıdır ?

hakan3326

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
inanmıyan arakdaşara özelden mesaj atınız ( TW ) vericem gelip oyuna baksın o anki yüz ifadesını gormek içinde skype adresini soylesın çok merak ediyorum oyunun kasmadan oynadığımı gorunce ki o tipini ...

bilgisyarın sistemim
İşlemci intel ore i3-3110m cpu @ 2.40GHz 2.40Ghz
Bellek Ram: 2.00gb
Sistem türü: 64 bit işletim s. x54 bit tabanlı işlemci
WİNDOWS 8.1
intel HD graphics Family
HD graphic 4000
Ekran kartı : 1gb
yaklaşık 350gb bir hard disk[DOUBLEPOST=1421495896,1421495643][/DOUBLEPOST]
İ8 işlemci ? UUUuuu alırım bi dal !
çoğu kişi ram a bakmamamı soyledı sen oyunu inidirp oynamayı denedınmı ? gelip buraya yazıyorsun[DOUBLEPOST=1421496312][/DOUBLEPOST]
savaş aksiyon mu dedin? Wargame:Red dragon yükle PC başına çöksün bide telefonla fotosunu at buraya :D Bak git steam'den paraya kıyıp 200 tlye Unity al sonra ailene bilgisayarın RAM'i patladı ekran kartı aktı falan de. (İnanacaklar çünkü gerçekten olacak :D) Ve TADAAAAA! yeni ve Advanced Warfare'e kadar rahat oynayabileceğin müthiş ötesi bir PC :D

Ben okumaya üşendım sen nasıl yazdın bunu tebrik edıyorum alkışlayalım arkadaşımızı

FİKİRE +1 İSTİYOM :D

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Free Bulamassın
Infestation alabilirsin özel günlerde ucuzluyor,hilelerden geçilmiyor ve optimizasyon sorunu var
H1Z1 alabilirsin,minimum sistem gereksinimleri senin sisteminin 6 katı
Bence minecraft'a devam :(

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
inanmıyan arakdaşara özelden mesaj atınız ( TW ) vericem gelip oyuna baksın o anki yüz ifadesını gormek içinde skype adresini soylesın çok merak ediyorum oyunun kasmadan oynadığımı gorunce ki o tipini ...

bilgisyarın sistemim
İşlemci intel ore i3-3110m cpu @ 2.40GHz 2.40Ghz
Bellek Ram: 2.00gb
Sistem türü: 64 bit işletim s. x54 bit tabanlı işlemci
WİNDOWS 8.1
intel HD graphics Family
HD graphic 4000
Ekran kartı : 1gb
yaklaşık 350gb bir hard disk[DOUBLEPOST=1421495896,1421495643][/DOUBLEPOST]
çoğu kişi ram a bakmamamı soyledı sen oyunu inidirp oynamayı denedınmı ? gelip buraya yazıyorsun[DOUBLEPOST=1421496312][/DOUBLEPOST]
Dostum sen beni çok yanlış anlamışsın :(

hakan3326

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Dostum sen beni çok yanlış anlamışsın :(

yanlış anlamışın derken bize benım bilgisyarım i8 işlemcı kaldırmıyor dedin ve biri ordan çıkıp i8 işlemcı mi var dedi sende pardon karıştırdım i5 miş dedin :D
İ5 işlemciyi nasıl i8 olarak gördun anlamadım hayran kaldım o gözlerine o adam ordan çıkıp deme se idi i8 işlemcimi var diye sen bilmeyenlere yutturucaktın asıl burda yalan soyliyen sen bence kardeşim ve hayla inanmıyor isen far cry benım pc mı kaldırdığına ozelden yaz hemen dönerim :)

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
yanlış anlamışın derken bize benım bilgisyarım i8 işlemcı kaldırmıyor dedin ve biri ordan çıkıp i8 işlemcı mi var dedi sende pardon karıştırdım i5 miş dedin :D
İ5 işlemciyi nasıl i8 olarak gördun anlamadım hayran kaldım o gözlerine o adam ordan çıkıp deme se idi i8 işlemcimi var diye sen bilmeyenlere yutturucaktın asıl burda yalan soyliyen sen bence kardeşim ve hayla inanmıyor isen far cry benım pc mı kaldırdığına ozelden yaz hemen dönerim :)
Kardeş sen yorumları doğru okuduğuna eminmisin ?
Ne diyim bi göz doktoruna felan git.

hakan3326

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Kardeş sen yorumları doğru okuduğuna eminmisin ?
Ne diyim bi göz doktoruna felan git.
Sen benım dedğimi anlamıyorsun galiba her neyse konu kapansın sizlerden yardım isteyende kabahat zaten size sadece hayatta kalma tarzı oyun onerın dedim konusmanın geldiği yere bak çoğu kısı dalga geçer gibi cevap verdi neyse bir şey demıyorum artık bunun ustune cevap vermiyeceğim...

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen benım dedğimi anlamıyorsun galiba her neyse konu kapansın sizlerden yardım isteyende kabahat zaten size sadece hayatta kalma tarzı oyun onerın dedim konusmanın geldiği yere bak çoğu kısı dalga geçer gibi cevap verdi neyse bir şey demıyorum artık bunun ustune cevap vermiyeceğim...
Ozaman gidebilirsin.Good bye

Rapport

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Kardeş hayatta kalma tarzında çok güzel bir oyun biliyorum bilgisayarında kaldırır üstelik faceden oynanıyor faceni ver ekleyim seni beraber oynıyalım

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rust oynamalısın. Doğayla iç içesin. O kadar içiçesinki elbise yok (。◕‿‿◕。)

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
. Minecraft kaldıran bilgisayar bence bunu da kaldırır. Atmosfer bir yerden sonra yalnızlık korkusunu hissettirebiliyor ama güzel oyun. :sgül: