Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Etiket! Çok zekiyim!
Tarihi bilmesem de 5. sınıfa başladığım gün... (Okul değiştirmiştim. Sınıfım BERBATTI...)

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bugün :(
Çok Sıkıcı Ve Saçma Bir Gün Olarak Geçiyor Benim İçin Şu Anda Ve Başlangıcta Böyleyse Akşama Kadar Gider :(

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Haftadan bir gün sandım :(
Hiçbir gün.

Ancak haftadan bir gün olursa PAZARTESİ

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
1 Temmuz 2003 (Bir Gerize****) nın doğumu (Forumdan değil kimse üzerine alınmasın.)

iPad Mini 3 ile Tapatalk kullanılarak gönderildi.

onrdmnn

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ŞUBAT 30'U VERİRİM SONRA HERSEY KARİSİR SAVAS CİKAR DUNYA PATLAR AHAHAHAHAHAHAHA

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Shrek'in yapıldığı günü,öyle yaparsam sende bu oyunu yapamazdın...ama o zaman bende bunu yazamazdım ve o günü yok edemezdim yok edemezsemde shrek tekrar olurdu ve bu oyun tekrar senin aklına gelirdi bende shrekin yapıldığı günü silmeni isterdim sende bu oyunu yapamazdın...ama o zaman bende bunu yazamazdım ve o günü yok edemezdim yok edemezsemde shrek tekrar olurdu ve bu oyun tekrar senin aklına gelirdi bende shrekin yapıldığı günü silmeni isterdim sende bu oyunu yapamazdın...ama o zaman bende bunu yazamazdım ve o günü yok edemezdim yok edemezsemde shrek tekrar olurdu ve bu oyun tekrar senin aklına gelirdi bende shrekin yapıldığı günü silmeni isterdim sende bu oyunu yapamazdın...ama o zaman bende bunu yazamazdım ve o günü yok edemezdim yok edemezsemde shrek tekrar olurdu ve bu oyun tekrar senin aklına gelirdi bende shrekin yapıldığı günü silmeni isterdim sende bu oyunu yapamazdın...ama o zaman bende bunu yazamazdım ve o günü yok edemezdim yok edemezsemde shrek tekrar olurdu ve bu oyun tekrar senin aklına gelirdi bende shrekin yapıldığı günü silmeni isterdim sende bu oyunu yapamazdın...ama o zaman bende bunu yazamazdım ve o günü yok edemezdim yok edemezsemde shrek tekrar olurdu ve bu oyun tekrar senin aklına gelirdi bende shrekin yapıldığı günü silmeni isterdim sende bu oyunu yapamazdın...ama o zaman bende bunu yazamazdım ve o günü yok edemezdim yok edemezsemde o zaman pokemonun türkiyeden kaldırıldığı günü silmeni isterdim
(Sonuç olarak geçmiteki bir günü zaman makinamız olsa bile silemeyiz veya değiştiremeyiz belkide olayın sorumlusu biz bile olabiliriz)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Doğduğum Gün :p