Shrek'in yapıldığı günü,öyle yaparsam sende bu oyunu yapamazdın...ama o zaman bende bunu yazamazdım ve o günü yok edemezdim yok edemezsemde shrek tekrar olurdu ve bu oyun tekrar senin aklına gelirdi bende shrekin yapıldığı günü silmeni isterdim sende bu oyunu yapamazdın...ama o zaman bende bunu yazamazdım ve o günü yok edemezdim yok edemezsemde shrek tekrar olurdu ve bu oyun tekrar senin aklına gelirdi bende shrekin yapıldığı günü silmeni isterdim sende bu oyunu yapamazdın...ama o zaman bende bunu yazamazdım ve o günü yok edemezdim yok edemezsemde shrek tekrar olurdu ve bu oyun tekrar senin aklına gelirdi bende shrekin yapıldığı günü silmeni isterdim sende bu oyunu yapamazdın...ama o zaman bende bunu yazamazdım ve o günü yok edemezdim yok edemezsemde shrek tekrar olurdu ve bu oyun tekrar senin aklına gelirdi bende shrekin yapıldığı günü silmeni isterdim sende bu oyunu yapamazdın...ama o zaman bende bunu yazamazdım ve o günü yok edemezdim yok edemezsemde shrek tekrar olurdu ve bu oyun tekrar senin aklına gelirdi bende shrekin yapıldığı günü silmeni isterdim sende bu oyunu yapamazdın...ama o zaman bende bunu yazamazdım ve o günü yok edemezdim yok edemezsemde shrek tekrar olurdu ve bu oyun tekrar senin aklına gelirdi bende shrekin yapıldığı günü silmeni isterdim sende bu oyunu yapamazdın...ama o zaman bende bunu yazamazdım ve o günü yok edemezdim yok edemezsemde o zaman pokemonun türkiyeden kaldırıldığı günü silmeni isterdim
(Sonuç olarak geçmiteki bir günü zaman makinamız olsa bile silemeyiz veya değiştiremeyiz belkide olayın sorumlusu biz bile olabiliriz)