SilverLight
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Konu hakkında sadece bilen kişiler post atarsa sevinirim.
Bilgisayarımda seagate 500 gb'lik bir sabit disk ile samsung 80 gb'lik sabit disk bulunmakta. Dahili olarak bir de dwd row mevcut(raw row falan yazılımını bilmiyorum anladınız siz
Bilgisayarımı dün gece kapattım ve bu gün açtığım zaman 500 gb'lik hdd'yi okumadığını fark ettim. Ayrıca açılışta da windows kendi kullanıcımı açmıyor, başka bir kullanıcı açıyor. Diğer kullanıcı açılamıyor tarzı bir hata verdi. Açması da bayaaa uzun sürüyor. Ben de 80 gb'lik ile 500 gb'lik hddlerin kablolarını değiştirdim falan bu sefer de 80 gb'lik olanı okumadı diğerini okudu. Windows ta 80 gb olan hdd'da kurulu. Şimdi burayı okuyan birisi muhtemelen o ana kart üzerindeki soket bozulmuş diyecektir fakat öyle değil. Dwd row'u da aynı sokete taktığımda onu okudu. Ve asıl problem olan şey BIOS HDD'LARI OKUDUĞU HALDE ÖNCELİKLİ OLAN HDD'Yİ SEÇMEYE GELDİĞİMDE TEKİNİ GÖSTERİYOR! Bios'ta takılı cihazların olduğu bölümde okuduğunu gösteriyor. Windows ta göstermemekte hdd'yi. Bilgisayar kafayı yedi herhal. Çözümü bilen birileri varsa post atarsa sevinirim. Canım sıkıldı bir rekabetçi gireyim dedim gün içerisinde bilgisayar bozuk uğraş uğraş düzeltemedim delirtecek bu makina yahu
Ana kart: Asus P5G4IC-L MX
Bilgisayarımda seagate 500 gb'lik bir sabit disk ile samsung 80 gb'lik sabit disk bulunmakta. Dahili olarak bir de dwd row mevcut(raw row falan yazılımını bilmiyorum anladınız siz
Ana kart: Asus P5G4IC-L MX