NovaLion
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Selam arkadaşlar ben Berkay. 12 yaşındayım. 3 senedir Minecraft oynuyorum ve 7,5 senedir bilgisayar kullanıyorum.
Bilgisayar oynamak en büyük hobimdir. Genelde Minecraft' ta / Counter Strike 1.6 Online Serverler'de / Unturned' de takılıyorum.
Profesyonel olarak skin yapıyorum. Acemi olarakta Build. Ayrıca acemi olarak tasarımda yapıyorum.
Müzik dinlemeyi çok severim. Kitap okumaya ve yazmayıda severim. şu an için kitap yazmıyorum ama okullar başlayınca bir tane yazıp 15 günlük tatilde çıkarmayı planlıyorum.
Birlikte oyun oynamak isteyenler bana ulaşsın. Skype'ımı veririm.
Anime izliyorum. Regular Show, Gumball, Family Guy, Simpsons ve Uncle Grandpa izlediğim diğer çizgi filmler.
Benden bu kadar sormak istediğiniz soru olursa herzaman kapım açık
Ayrıca bir skin projem var ona ise şu linklerden ulaşabilirsiniz :
Bilgisayar oynamak en büyük hobimdir. Genelde Minecraft' ta / Counter Strike 1.6 Online Serverler'de / Unturned' de takılıyorum.
Profesyonel olarak skin yapıyorum. Acemi olarakta Build. Ayrıca acemi olarak tasarımda yapıyorum.
Müzik dinlemeyi çok severim. Kitap okumaya ve yazmayıda severim. şu an için kitap yazmıyorum ama okullar başlayınca bir tane yazıp 15 günlük tatilde çıkarmayı planlıyorum.
Birlikte oyun oynamak isteyenler bana ulaşsın. Skype'ımı veririm.
Anime izliyorum. Regular Show, Gumball, Family Guy, Simpsons ve Uncle Grandpa izlediğim diğer çizgi filmler.
Benden bu kadar sormak istediğiniz soru olursa herzaman kapım açık
Ayrıca bir skin projem var ona ise şu linklerden ulaşabilirsiniz :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.