Hello ` NovaLion

NovaLion

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar ben Berkay. 12 yaşındayım. 3 senedir Minecraft oynuyorum ve 7,5 senedir bilgisayar kullanıyorum.
Bilgisayar oynamak en büyük hobimdir. Genelde Minecraft' ta / Counter Strike 1.6 Online Serverler'de / Unturned' de takılıyorum.
Profesyonel olarak skin yapıyorum. Acemi olarakta Build. Ayrıca acemi olarak tasarımda yapıyorum.
Müzik dinlemeyi çok severim. Kitap okumaya ve yazmayıda severim. şu an için kitap yazmıyorum ama okullar başlayınca bir tane yazıp 15 günlük tatilde çıkarmayı planlıyorum.
Birlikte oyun oynamak isteyenler bana ulaşsın. Skype'ımı veririm.
Anime izliyorum. Regular Show, Gumball, Family Guy, Simpsons ve Uncle Grandpa izlediğim diğer çizgi filmler.
Benden bu kadar sormak istediğiniz soru olursa herzaman kapım açık ^_^
Ayrıca bir skin projem var ona ise şu linklerden ulaşabilirsiniz :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba aramıza hoş geldin. :) Kitap yazmak zor iş umarım vazgeçmezsin. :)

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aramıza hoşgeldin adamım inşallah eğlenceli vakit geçirirsin

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bu büyük ve sıcak aileye hoş geldin. Ben de 14 yaşındayım ve kitap yazıyorum. (Ağırlıklı siyasi.) Ben de müzik dinlemeyi severim,kulaklığı bir dakika bile çıkarmam. Türkçeyi çok severim yani benim bulunduğum ortamda katleder isen biraz sorun çıkartabilirim ki kitap yazdığına göre sanmıyorum. Bence ilk işin Forum kurallarını okumak olsun. İyi forumlar iyi Kebaplar. :D

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum 12 yaşında olduğunu söylemeseydin keşke. Aynı yaştayız, ancak bu forum da hayali bir yaş sınırı koyuyor bazı varlıklar. Kendilerini büyük sananlar ancak konuşmalarıyla ergenliklerini çok fazla belli edenler... Onları fazla takma. Seni çok sevdim aynı benim kafamdasın :D

NovaLion

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aramıza hoşgeldin adamım inşallah eğlenceli vakit geçirirsin
Hoşbulduk. İnşallah :)
Bu büyük ve sıcak aileye hoş geldin. Ben de 14 yaşındayım ve kitap yazıyorum. (Ağırlıklı siyasi.) Ben de müzik dinlemeyi severim,kulaklığı bir dakika bile çıkarmam. Türkçeyi çok severim yani benim bulunduğum ortamda katleder isen biraz sorun çıkartabilirim ki kitap yazdığına göre sanmıyorum. Bence ilk işin Forum kurallarını okumak olsun. İyi forumlar iyi Kebaplar. :D
Saol :D Ne çok ortak yönümüz var ancak ben gerilim ve polisiye dalında kitap yazıyorum :D
[DOUBLEPOST=1408476296,1408476204][/DOUBLEPOST]
Dostum 12 yaşında olduğunu söylemeseydin keşke. Aynı yaştayız, ancak bu forum da hayali bir yaş sınırı koyuyor bazı varlıklar. Kendilerini büyük sananlar ancak konuşmalarıyla ergenliklerini çok fazla belli edenler... Onları fazla takma. Seni çok sevdim aynı benim kafamdasın :D
Hoşbulduk. Sorun olacağını sanmıyorum tartışma çıkmadıkça. Bende seni sevdim dostum :D

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hoşbulduk. İnşallah :)

Saol :D Ne çok ortak yönümüz var ancak ben gerilim ve polisiye dalında kitap yazıyorum :D

[DOUBLEPOST=1408476296,1408476204][/DOUBLEPOST]
Hoşbulduk. Sorun olacağını sanmıyorum tartışma çıkmadıkça. Bende seni sevdim dostum :D
Boşver reis biz senin arkandayız da kardeş yazının renk tonunu biraz daha koyu yapar isen daha iyi olabilir. :D

NovaLion

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Zevki oluyor :D Aslında benimki tam olarak fantastik değil de bilim kurguyada giriyor biraz :D
Severim öyle kitapları; hatta bir kitabım vardı. Gülten Dayıoğlu-Işın Çağı Çocukları. Bu kitap çok sarmıştı :D O yüzden bir günde 170 sayfasını okumuştum.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Severim öyle kitapları; hatta bir kitabım vardı. Gülten Dayıoğlu-Işın Çağı Çocukları. Bu kitap çok sarmıştı :D O yüzden bir günde 170 sayfasını okumuştum.
Ben genellikle karakter isimlerini anlamı olmayan şeyler koyuyorum.Kitaplarımda olağanüstü olaylar aksiyon vb. oluyor :D

NovaLion

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben genellikle karakter isimlerini anlamı olmayan şeyler koyuyorum.Kitaplarımda olağanüstü olaylar aksiyon vb. oluyor :D
Ben kafamda tasarlıyorum ona göre yazıyorum. Hatta yarısını yazıp yarısını sen yaz dediğim bir arkadaşımın kitabı vardı. Sanırım yazmadı bende yazdığım yerleri kaybettim yani boşuna gitti. İlk defa siyasetle ilgili birşeyler yazmıştım :D Kaç Para İnsan? Bura Arabistan. Adıda buydu. Karakter isimlerini araştırıp koyarım anlamlarına bakmam ama :D