Hello ` NovaLion

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben kafamda tasarlıyorum ona göre yazıyorum. Hatta yarısını yazıp yarısını sen yaz dediğim bir arkadaşımın kitabı vardı. Sanırım yazmadı bende yazdığım yerleri kaybettim yani boşuna gitti. İlk defa siyasetle ilgili birşeyler yazmıştım :D Kaç Para İnsan? Bura Arabistan. Adıda buydu. Karakter isimlerini araştırıp koyarım anlamlarına bakmam ama :D
İsim çok kafiyeliymiş :D Hatta şarkı yaparım ben bunla :D
Kaç para insan ? Bura Arabistan ! dı dıdı dıııı dııııı :D

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bonzai ne alaka kan olmasın o :(
Kanlı bonzai işte her ne ise ikisi de kafa yapıyordur eminim ki. :D İkisinin de yaptığı kafayı bilmiyorum ama ben her defasında ''Kebap'' yiyorum. :D [DOUBLEPOST=1408523026,1408522968][/DOUBLEPOST]
Bonzai ne alaka kan olmasın o :([DOUBLEPOST=1408522948,1408522869][/DOUBLEPOST]
Konuşsun ya insanları soğutma benden.
Öyle Zorin'e takılıyoruz felan ama iyi adamdır bu arada @NovaLion gırgır şamata felan istiyor isen Zorin kafa adamdır. O konuda da hakkını yiyemeyiz. :D[DOUBLEPOST=1408523202][/DOUBLEPOST]Ne ise ben bir kahvaltı yapıp geliyorum. D

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Kanlı bonzai işte her ne ise ikisi de kafa yapıyordur eminim ki. :D İkisinin de yaptığı kafayı bilmiyorum ama ben her defasında ''Kebap'' yiyorum. :D [DOUBLEPOST=1408523026,1408522968][/DOUBLEPOST]
Öyle Zorin'e takılıyoruz felan ama iyi adamdır bu arada @NovaLion gırgır şamata felan istiyor isen Zorin kafa adamdır. O konuda da hakkını yiyemeyiz. :D[DOUBLEPOST=1408523202][/DOUBLEPOST]Ne ise ben bir kahvaltı yapıp geliyorum. D
Ben kafa adamım evet :|