Hoşbulduk. Koydum PP'yi artık eski günlere geri dönme vakti geldi..Hoşqeldin Qharizma QeReM. Bide pp koy .s @LordTs
Ben onu eski hesabımda anlayamamıştım işte. Bu hesap tamamen farklı olacak.Hoşgeldin, çokta ciddi davranmana gerek yok bence. Sonuçta eğlencesine giriyoruz.
Hoşbulduk.Hg iskef![]()
İlk nick'im. Eskiye dönünce nick'te döndü.Hoşgeldin de bu nick ne böyle ya eskisi güzeldi.
Biz zaten samimiydik. 1-2 günde bozulacak değil ya.[HASHTAG]#rez[/HASHTAG] Yeniden hoşgeldin umarım eskisi gibi samimi oluruz![]()
Eski tarzım bu benim. Eski nick, eski fotoğraflar. Ve en önemlisi eski Kerem.[DOUBLEPOST=1437477750,1437477581][/DOUBLEPOST]Bu arada arkadaşlar @RedIsBack ve daha nicelerinden özür dilerim. Birçoğunuzu kırdım biliyorum ama bunu telafi edeceğim.O PP selinHD nin ppsi değil miydi. Hoş geldin bu arada![]()
Tanımıyorum bile onu. Fotoğraftan bahsediyorsan görsellerde çıkan resmi koydum.selinHD sendin di mi![]()
Tanımıyorum bile onu. Fotoğraftan bahsediyorsan görsellerde çıkan resmi koydum.
Edit: Değiştirdim fotoyu.
Yani ? Yukarda dedim ya önüme çıkanı koydum. Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
*yazı
Sen ne diyırsün değüşük? .sselinHD sendin di mi![]()
Hoşbulduk.Sen ne diyırsün değüşük? .s
![]()
Bu arada foruma tekrar hoşgeldin Ryan21![]()
bişeyi değil .dYani ? Yukarda dedim ya önüme çıkanı koydum. Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun.