Giysisini değiştirmedi ki hesabını değiştirdi ?Geri dönmene sevindim. Aslında insanlar giysilerini değiştirmeden de davranışlarını değiştirebilir ama ikisini birden değiştirmek istediysen bir şey diyemem. Tekrardan hoş geldin.
![]()
Moderatörüm olaya öyle atlamasanız ;-;Afferdersin ama o kelime senin için geçerli ,saygı değer üyelerimizdendir Kerem.Hoşgeldin Kerem.
Giysisini değiştirmedi ki hesabını değiştirdi ?
Yok ilk başlarda sevdiğim üyelerdendi ama davranışları aşırı şekilde çocukça hiç hoş değil ,kendi evine gelen misafire bu tarz konuşsun bakalım.Kimseyle dargınlığım falan yok yanlış anlamasın sadece iyiliği için diyorum.Moderatörüm olaya öyle atlamasanız ;-;
Yok ilk başlarda sevdiğim üyelerdendi ama davranışları aşırı şekilde çocukça hiç hoş değil ,kendi evine gelen misafire bu tarz konuşsun bakalım.Kimseyle dargınlığım falan yok yanlış anlamasın sadece iyiliği için diyorum.
Kusura bakma ,affedersinHocam sanırım olayı bilmiyorsunuz ;_; Bu arkadaş Iskefiyeli değil. Iskefiyeli olduğunu idda edip, prim yapmaya çalışıyo
https://forum.gamer.com.tr/konu/forumda-tuereyen-sahte-hesap-hakkinda.283990/
Ayrıca prim yapmaya çalışan birine UZA dedim. Sanırım çokda kötü bir şey yapmamış olsam gerek..