Forum Dergisi Her Okulda Rastlayabileceğiniz Öğrenci Tipleri

bluera

Fiercely unapologetic.
Site Danışmanı
Geliştirici
Mesajlar
972
En iyi cevaplar
13
Beğeniler
2,046
Puanları
2,480
Ruh hali

Forum Dergisi: Her Okulda Rastlayabileceğiniz Öğrenci Tipleri
H
epimiz sıralardan sıralara, derslerden derslere geçiyoruz. Eminiz ki bu sayfayı okuyan birçok kişi öğrenci statüsündedir. Derslerden yana, bu sayfamızda neredeyse her okulda karşımıza çıkan, bazen garip bazen de iyi yönleri olan öğrenci tiplerini derledik.

zeki.png



Bu öğrenciler eminiz ki her okulda vardır. Ve sanırım olmaya da devam edecekler. Ayrıca bazılarımızı kıskandırdığını da söylememek mümkün değil.

butungoz.png



Bu tür öğrenciler her okulda kesinlikle bulunmaktadır. Ve bütün öğretmenlerin, öğrencilerin gözünün kendi üzerinde olmasını isterler. Ayrıca bunu sağlamak için yağ çekmekten de kaçınmazlar.

umurunda.png



Bu öğrenciler hem profesyonel bir biçimde uyuyabilir ve dersi dinlemezler. Çünkü bu tür öğrencilerin hiçbir şey umurunda olmaz. Ödevler, sınav notları bu öğrenciler için hiç ama hiç önemli değildir. Okulda oturacak bir yer verin, hemen oracıkta uyuyuverirler. Gerçekten üzücü!

haylaz.png



Bu tür öğrencilerin de tek amacı, okulda eğlenecek bir şeyler aramaktır. Aslında bazen, bu tür öğrenciler her ne kadar eğlenceli olabilseler de bazen dozları fazla kaçabiliyor. Buraya öğrenmeye geldik, alo!

AGLA.png



Bu öğrencilerin gözü her zaman yükseklerdedir. Sınavdan eğer belirlediği nottan biraz düşük alsa bile hemen ağlarlar. İyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi karar verin. Ama bu kadar üzülecek ne vardı yahu?!
Sayfa 1 ˚ Okulda Rastlanan Öğrenci Tipleri
ayrac.png


yakisikli.png



Eminim ki yine bu tür öğrenciler her okulda vardır. Ayrıca bütün kızların peşlerinden koştuklarını da görüp, şahit olmuşsunuzdur. Eminim ki 1 kere de olsa kıskanma olasılığınız çok yüksek.

guzel.png



Yakışıklı olanlar olur da güzel olanlar olmaz mı?! Bu öğrenciler toplulukta her zaman zirvede olmak isterler. Ayrıca bütün erkeklerin peşlerinden gittiklerini de unutmayalım.

kopya.png



Bu öğrenciler genelde hiç ama hiç ders çalışmazlar. Tek amaçları, sınavı iyi yapan ve zeki olan birilerin yanına oturup kopya çekmektir. Ayrıca takdire şayan kopyacılar da var. Ama siz yine de kopya çekmeyin. Ders çalışın canım ne olacak! Ayrıca siz kopya verenler, vermeyin, çalışsınlar da gelsinler!

nefret.png



Hani vardır ya, "okula git alışırsın, mecbursun!" diyenler... Bu öğrenci tipleri için bu söz hiç ama hiç geçerli değil. Okullardan tam olarak nefret ederler. Okula gidin canım ya, sonra iş bulamazsınız bak...

kavgaci.png



Bu öğrenciler de her zaman kavga için yer ararlar. Onlara bir kere bulaştınız mı?! O zaman kavgaya hazır olun, çünkü bu tür öğrencilerin tek çözüm yolu kavgadır. Demek ki bunlara konuşmayı öğretmek lazım.
Sayfa 2 ˚ Okulda Rastlanan Öğrenci Tipleri
ayrac.png
 


bluera

Fiercely unapologetic.
Site Danışmanı
Geliştirici
Mesajlar
972
En iyi cevaplar
13
Beğeniler
2,046
Puanları
2,480
Ruh hali
Gamer forumu ile alakalı biri içerik olarak bulmadığım için beğendiğimi söyleyemeyeceğim yine de elinize sağlık.
Bir de, bu ne?
Bu içeriklerimizin hepsi Gamer dergi projesinin bir parçasıdır.
Sorduğunuz şey ise, daha gerçekçi olabilmesi için sayfalara bölüyoruz.
 

RLC

Demir Madencisi
Mesajlar
284
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
108
Puanları
540
Güzel olmak dışındaki hepsi bende var :D
 

Bolonezella

Zombi Katili
Mesajlar
168
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
569
Puanları
390
İnciciler nerede ? Her sınıfta 1 tane olur illaki.
"PEKİ YA BİZ NE KONUSU AÇALIM ?" derseniz dediğim gibi oyunlar hakkında konular açın yada teknoloji. Mesela yeni çıkan bir GPU mimarisinden söz edebilirsiniz, steam indirimlerinden söz edebilirsiniz, bir oyunu eleştirebilirsiniz

Çoğu okulda çoğu yok ama neys
Devlet okullarında olur genelde bunlar. Canım benim okul öğrenmek için değil ki, okul hani arkadaşlarla aramızda küfürleşelim,dövüşelim yada okuldan kaçalım yani okulun başka bir sebebi yok ki.

Tam tersi, çoğu her okulda oluyor.
Konu ismi düzenlemesi "Okulda uzak durmanız gerekenler."
 

98SarıBücür98

Kömür Madencisi
Mesajlar
110
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
303
Puanları
280
Ruh hali
"hiçbir şey umrunda olmayanlar ", "haylaz olanlar" ve "okuldan nefret edenler" benim işte :D
 

Üst