herkes en korktuğu rüyayı yazsın

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evimi zombiler basmıştı balkondan atlıyıp Bu tarz benim Stüdyosuna düşmüştüm ._.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Creepypasta okumak...

Rüyamda tanımadığım, üstünde kapşonu olan kumral saçlı bir kızla geziyordum. Gezerken kız birden durdu ve "O geldi" dedi. Ben "o"nun kim olduğunu sordum. Bana cevap vermedi. Sonra Jeff The Killer geldi. Kız "İŞTE O" diye bağırdı. Jeff The Killer birden kıza saldırdı ve bir pençe darbesiyle öldürdü. Tam bana saldırıyordu, birden durdu ve arkasında bir Dragonoid gibi bir yaratık çıktı. Birden yaratık kükredi ve ağzından havaya mavi bir ateş püskürttü. Ve Dünya'ya saldırmaya başladılar. Ve yaratık tam beni ezecekken uyandım.

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kuşum var benim ve kuşumu çok seviyorum rüyamda uçup gidiyordu bende çok üzüldüm
2 tüm creepypastalar birleşmişti tüm herkezi öldürdüler ve bende delirdim onları öldürmeye başlamıştım
3 halka filminin içine girmiştim

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Creepypasta okumak...

Rüyamda tanımadığım, üstünde kapşonu olan kumral saçlı bir kızla geziyordum. Gezerken kız birden durdu ve "O geldi" dedi. Ben "o"nun kim olduğunu sordum. Bana cevap vermedi. Sonra Jeff The Killer geldi. Kız "İŞTE O" diye bağırdı. Jeff The Killer birden kıza saldırdı ve bir pençe darbesiyle öldürdü. Tam bana saldırıyordu, birden durdu ve arkasında bir Dragonoid gibi bir yaratık çıktı. Birden yaratık kükredi ve ağzından havaya mavi bir ateş püskürttü. Ve Dünya'ya saldırmaya başladılar. Ve yaratık tam beni ezecekken uyandım.
peki birde şöyle düşün ??
rüyamda gerçekten tanıdığım güvendiğim bir arkadaşımla geziyordum derken kız durdu
-ne oldu
*yok bir şey makyajım bozulmuş
-he pekala yürümeye devam edelimmi ?
*olur
sonra yürürsünüz jeff killer çıkar seni param pirçik etcekken kız önüne geçer sonra sen dersin
-ne kadar cesur
*cesurmu sadece heyecanlıyım bunu ben yapmak istiyorum
sonra kız seni param pirçik eder jeff ile kız dünyayı yok ederler sende kabızlıktan ölürsün
bu daha kötü değilmi güvendiğin insanın sana aynı şeyleri yapması ?[DOUBLEPOST=1424790948,1424790913][/DOUBLEPOST]
kuşum var benim ve kuşumu çok seviyorum rüyamda uçup gidiyordu bende çok üzüldüm
üstüne binip kaçsaydın ya la ben olsam yaparım (rüyalarımı nedense kontrol edebiliyom çok havalı)

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
rüyamda gerçekten tanıdığım güvendiğim bir arkadaşımla geziyordum derken kız durdu
-ne oldu
*olur
sonra yürürsünüz jeff killer çıkar seni param pirçik etcekken kız önüne geçer sonra sen dersin
-ne kadar cesur
sonra kız seni param pirçik eder jeff ile kız dünyayı yok ederler sende kabızlıktan ölürsün
bu daha kötü değilmi güvendiğin insanın sana aynı şeyleri yapması ?[DOUBLEPOST=1424790948,1424790913][/DOUBLEPOST]
üstüne binip kaçsaydın ya la ben olsam yaparım (rüyalarımı nedense kontrol edebiliyom çok havalı)
küçük kuş la nasıl bineyim ölür gider vede ben aslında güzel fikir ha beraber gideriz cennete :D
ama vallahi çok severim kuşumu ben küçüklükten belli besliyorum

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
-ne oldu
*olur
-ne kadar cesur
bu daha kötü değilmi güvendiğin insanın sana aynı şeyleri yapması ?

ben o dayağı yemezdim. gerçekte de o dayağı yemem. benim rüyamda korktuğum şey zaten o "dragonoid"in ateş üflemesiydi.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Disarda dolaşırken bitden telefonum calar ve telefonumun uzerinde ailen öldü diye bir yazi geldi ben o sırada bagirirken ayni anda bana bir otobüs carpti hastanede gözümu açtım ve elim bacagim yoktu birkez daha haykirdim gercekten beni ileride en üzecek olay ailenin yavaş yavaş gözümün onunde gitmesi olacaktır

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umut ilbay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
gezideyiz bi mekan falan kırık tahtalar var onları kırdık de-dust 2 gibi bi yere geldik sonra bir kadınla karşılaştık (çok güzeldi) önce iyi davrandı sonra bi böğürme geldi kız kaçın dedi kaçıyoduk bi mahzen kapağı vardı altımda orda zombiler vardı zombiler beni ayağımdan yakaldı sonra da tepegöze yakalandım bi baktım o güzel kız tipi değişmiş canavar gibi bi tip olmuştu tepegöz kafamı yavaş yavaş keserken kızda kafası nereye uçacak acaba nekadar kan çıkacak vs. saçma şeylerle beni iyice korkuttu en sonda kafam kesildi uyandım kafamı yatağın demirine vurdum.(hayalgücüm çok op demi)

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
gezideyiz bi mekan falan kırık tahtalar var onları kırdık de-dust 2 gibi bi yere geldik sonra bir kadınla karşılaştık (çok güzeldi) önce iyi davrandı sonra bi böğürme geldi kız kaçın dedi kaçıyoduk bi mahzen kapağı vardı altımda orda zombiler vardı zombiler beni ayağımdan yakaldı sonra da tepegöze yakalandım bi baktım o güzel kız tipi değişmiş canavar gibi bi tip olmuştu tepegöz kafamı yavaş yavaş keserken kızda kafası nereye uçacak acaba nekadar kan çıkacak vs. saçma şeylerle beni iyice korkuttu en sonda kafam kesildi uyandım kafamı yatağın demirine vurdum.(hayalgücüm çok op demi)
bende bi kere rüyamda kafamı kestiklerini gördüm ve yaşadım rüyamda nefesim daralmıştı nefes alamamıştım kafamın kesilmesinden sonra 10-15 saniye daha gördüm sonra respawn oldum :)
sesler böyle boğuk boğuk gelmeye başladı gözlerim kanlandı oyunlardaki gibi oldu sonra bulanıklaştı :D çok dehşet birşeydi

Miyooo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 tane slenderman tarzı küçük bebeler vardı 2 bebeye bişiler veriyolardı diğerine nokia3310 veriyolardı(bilinçaltına bak bak ) bebede siz görürsünüz diyodu iğrenç seslerle her yer kan oluyodu neden bilmiyorum ama hayvan gibi korkmuştum ve o gece daha uyuyamamıştım :(