Herkes Minecraft'tan sonra sevdiği 3 oyunu yazsın

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bf2(3 ü oynamak daha nasip olmadı bana)
Gta 4 ve sa
Dirt 3
Dogum günümde hitman absulation yada call of duty blacksps 2 oda yoksa söle güzrlbi oyun bide laptop alıncak not:yani bf2 sutlayabilirim ama şu varki kesin süpriz yapıp mağazadaki 10 liralık hostile watersı alırlar ama ben seçersem 30 lirayı aşmayan adını duyurmuş bir oyun alıcam. dip not:Bursadaki carfurlardan fln alcam)
Yerin dibinden not: Vhay be carfurda hitman absulation mu varmış blacks ops 2 mi varmıs fln derseniz söliyim gerçekten var ama stoklar da hiç kalmıyacak hazirana kadar) Dünyanın çekirdeginden not::cool:

Merlis

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bf2(3 ü oynamak daha nasip olmadı bana)
Gta 4 ve sa
Dirt 3
Dogum günümde hitman absulation yada call of duty blacksps 2 oda yoksa söle güzrlbi oyun bide laptop alıncak not:yani bf2 sutlayabilirim ama şu varki kesin süpriz yapıp mağazadaki 10 liralık hostile watersı alırlar ama ben seçersem 30 lirayı aşmayan adını duyurmuş bir oyun alıcam. dip not:Bursadaki carfurlardan fln alcam)
Yerin dibinden not: Vhay be carfurda hitman absulation mu varmış blacks ops 2 mi varmıs fln derseniz söliyim gerçekten var ama stoklar da hiç kalmıyacak hazirana kadar) Dünyanın çekirdeginden not::cool:
Kardeş sen benim gibi mınecraftıda oynayamıyosan doğum gününde link atimmi sana?

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mc yi oynuyom elbette zaten konunu başlığı ''herkes Minecraft'tan sonra sevidigi 3 oyunu yazsın.

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merlis belki şu battlefield 3 ama gerekte yok yani hitman falanda alabilirim belli degil 16 haziranda seçecem.