ooo mario küçük yaş oyunu zannediyodum![]()
o oyunu o amaçla oynamıyorum gta gibi oldundan
![]()
Kardeş sen benim gibi mınecraftıda oynayamıyosan doğum gününde link atimmi sana?Bf2(3 ü oynamak daha nasip olmadı bana)
Gta 4 ve sa
Dirt 3
Dogum günümde hitman absulation yada call of duty blacksps 2 oda yoksa söle güzrlbi oyun bide laptop alıncak not:yani bf2 sutlayabilirim ama şu varki kesin süpriz yapıp mağazadaki 10 liralık hostile watersı alırlar ama ben seçersem 30 lirayı aşmayan adını duyurmuş bir oyun alıcam. dip not:Bursadaki carfurlardan fln alcam)
Yerin dibinden not: Vhay be carfurda hitman absulation mu varmış blacks ops 2 mi varmıs fln derseniz söliyim gerçekten var ama stoklar da hiç kalmıyacak hazirana kadar) Dünyanın çekirdeginden not:![]()
Mc yi oynuyom elbette zaten konunu başlığı ''herkes Minecraft'tan sonra sevidigi 3 oyunu yazsın.
,o zamana kadar ben oyun parası biriktiririm zatenMerlis belki şu battlefield 3 ama gerekte yok yani hitman falanda alabilirim belli degil 16 haziranda seçecem.
Steam?Göndereceksen illada bende steam var merak etme
Kardeş birde ben sana oyunu crackli gönderecektim de.Konu biraz değiştiGöndereceksen illada bende steam var merak etme