Kurwa faaşe anlamına geliyor bilmeyenler için* töbesttt .sBuraya videosunu koyamadığım bir şarkıdan geliyor
Çok severdim halada severim ama en son şu resmini gördüm
![]()
Bundan çohzel nik olur diye hemen değiştirdim ki değiştirmez olaydım 4 farklı kurwa çıktı forumda
Kurwa faaşe anlamına geliyor bilmeyenler için*
Üstün hayal gücüm ile kullanıcı adımı boyle yaptim ve iki tane 23 ile süsledim
bu arada BurnerTroll: Yakıcı Muzip Cüce demek :/
Gogul Amcada Nickini AratıncaBuraya videosunu koyamadığım bir şarkıdan geliyor
![]()
Bundan çohzel nik olur diye hemen değiştirdim ki değiştirmez olaydım 4 farklı kurwa çıktı forumda
evet arkadaşım, twitterini bulduk ne düşünüyosun?Gogul Amcada Nickini Aratınca
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Bunu Buldum
Ve Görsellere Tıklayınca Forum.minecrafttürk Den Başka Hiçbir Görşey Yok Hepsine Baktım![]()
Bak senin isminin nereden geldiğini çok merak ediyordum işte :/.Buraya videosunu koyamadığım bir şarkıdan geliyor
![]()
Gogul Amcada Nickini Aratınca
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Bunu Buldum
Ve Görsellere Tıklayınca Forum.minecrafttürk Den Başka Hiçbir Görşey Yok Hepsine Baktım![]()
evet arkadaşım, twitterini bulduk ne düşünüyosun?
@Polkakorowakurwa
Fanın Çok Olduğunu Göz Önüne Alırsak Yaklaşıp 4-5 Kişi Olabilir Belki Hepside Ortak Kullanıyordur![]()
Geç kaldınız![]()
Aslında twitter desteğe ticket atmıştım ama meğersem parodi hesaplar izinliymişFanın Çok Olduğunu Göz Önüne Alırsak Yaklaşıp 4-5 Kişi Olabilir Belki Hepside Ortak Kullanıyordur![]()
boşver bunları ppdekinin ismini söleİsmimin hikayesi yok fakat ingilizce anlamını biliyorum. Switch = Seçmek veya anahtar anlamına geliyor. Switcher ise seçiçi ve anahtarcı gibi anlama geliyor![]()
O benim bikere tmm mıboşver bunları ppdekinin ismini söle![]()
Schaffer79 da buradan geliyor.Adım olan Karahan'ın sessiz harflerinin sıralanması, annem ile babam koymuş ismimi bende kısaltmışım yani bu kadar![]()