Herkes Nickinin Hikayesini yazsın!?!

Mübarekİnsan

Sudan Çıkmış
Mesajlar
9
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1
Puanları
0
Adım Gizli :D Bir Sunucuda Ban Yedim Bende Farklı Bir Hesap Açıp Adını Mubarek Koydum Sonra Değiştirdim MubarekInsan Yaptım Forumuda Yeni Bir Hesap Açıp Adını Mübarek İnsan Yaptım Olay Bu Yani
 

TecNine

Sudan Çıkmış
Mesajlar
3
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
Ben baya bi CS:GO oynuyorum. Oyundaki silahları bilmeyen varsa teroristtekiler: Glock-18, P250, Dual Barettas, Tec-9 ve Desert Eagle [Deagle]. Bende bunlardan en çok Tec-9'u - Yani okunuşu ile Tec Nine - seviyordum. Bu yüzden adım TecNine :)
 

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
Mesajlar
3,798
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2,643
Puanları
6,650
Mcskinsearch'ın iyi olduğunu sandığım zamanlar zombi yazıp bulmuştum bunu sonra her yerde nickim yaptım.
 

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
605
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
184
Puanları
0
Worldedit'i bilmediğim, tek tek blok koyarak koskocaman hammaddeyi yaptığım zamanlarda, 4 kişi yönettiğimiz bir sunucumuz vardı. Belli bir süre geçtikten sonra sunucuyu kapatma kararı aldık çünkü okullar başlamak üzereydi. Bir akşam vakti aramızda konuştuk ve şöyle bir karar aldık: "Herkes Mayıs ayına kadar kendini en iyi şekilde geliştirecek. Mayıs'ta tekrar toplanıp çok sağlam bir proje ortaya koyacağız. Sunucunun adı da MegaPlay olacak.". O zamandan beri kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve MegaPlay nickini kullanıyorum. :D
 
Son düzenleme:

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
Mesajlar
3,980
En iyi cevaplar
6
Beğeniler
3,791
Puanları
7,080
Ruh hali
Hm....

Forum:
Hatırladığım kadarıyla "Moonstalker" kullanımda olduğu için ve "ismini vermek istemediğim (aslında istediğim ama neyse)" forumda s4 league oynadığım için s4playerr koyduğum için burada da minecraft oynadığım için minecraftplayer koydum ve isimlerin çoğu "r" ile bittiği için şans eseri 2 r koydum ve ortaya bu çıktı mutlu son ben bunu nasıl yazdım lan ._.

Minecraft:
Her oyunda Moonstalker kullandığım için minecraftda da Moonstalker kullanıyorum ancak şu isimlerle de beni görebilirsiniz:
Moonstalkerr
MooNStaLKeR
MooNStaLKeRr
Moonstalker2
MooNStaLKeRr2
Moonstalkerrr
MooNStaLKeRrr

enesmoon
s4player
s4playerr
s4playerrr
cookiemonster
 

Üst