yiyenotpanda
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Hoşgeldin kardeşim umarım eşekleri,at penislerini ve pandaları seviyorsundur...
Abi bıkmadınız mı şu espriden, adam yazmak için üye olmuş.Hoşgeldin kardeşim umarım eşekleri,at penislerini ve pandaları seviyorsundur...
Arada bazı değişiklikler oluyor ama evet herkese aynı yazı. Hem neden rahatsız oldun ki?Ulan herkese aynı şeyi yazıyorsun banda bunu yazmıştın
Hoşgeldin.
Not defterinde fln mı saklıyorsun aynı yazıyı merak ettim.Arada bazı değişiklikler oluyor ama evet herkese aynı yazı. Hem neden rahatsız oldun ki?
Yok hocam. Saklamıyorum bir yerde. Aklımdan yazıyorum ve tutuyor.Not defterinde fln mı saklıyorsun aynı yazıyı merak ettim.![]()
Unknown Name banlandı ben de forumda banım açılana kadar bu hesabı kullanıyorum..Abi bıkmadınız mı şu espriden, adam yazmak için üye olmuş.
Yalnız yaptığın şeyler kurallara uymuyor.Unknown Name banlandı ben de forumda banım açılana kadar bu hesabı kullanıyorum..
Orada çok yazım hatası fark ettim bir kaçı;Türkçe manyağı mısın ? yahu "," bulunalı 3 asır geçti Mübarek![]()
Tamam tamam, sen koduna devam et.Orada çok yazım hatası fark ettim bir kaçı;
Hoş geldin kardeş. Ben KebapDefender ama sen bana Kebap de. Türkçe manyağıyım baştan söyleyeyim. Bu büyük ve sıcak aileye hoş geldin. Milliyetçiyim. (Aşırı derecede) Yani milli değerlere saygısızlık eder isen bozuşabiliriz.(Tehdit değil)Umarım eğlenceli zamanlar geçirirsin.
İyi forumlar iyi kebaplar.Ha bu arada Forum kurallarını okumayı unutma.
Açıkçası tam bir hata olmasa da . yerine , kullanman lazımdı. Koyulaştırdığım ilk yerde Milletçiyim. koymuşsun ve parantez açıp bilgi vermişsin ki bu doğru değildir yapman gereken parantez içini . işaretinin önüne getirmek olmalıydı. İkinci yerde edersen demen daha doğru olacaktı günümüz Türkçesi ile eder isen pek doğru olmamaktadır. Orada bir parantez hatası daha var. Son koyu yerde ise büyük harf kullanmaman gerekirken kullanmışsın.
Ooo biraz geç mi kaldım ne?Neyse bana Bestia derler.Foruma hoş geldin ben bu forumun jonisiyimdir :alay:
Bu da benim grubum katılmak istersen 13 yaşından büyük olman gerekmektedir O yüzden kuralları iyice oku.
Grup = https://forum.gamer.com.tr/grup/✗ⒽⒶⓇⒺⓂ✗.850/group-detail
Bu ara da sen bizim bir kaç arkadaşla oyna ben belki gelirim sizinle oynamaya.
[DOUBLEPOST=1410437902,1410437868][/DOUBLEPOST]3 te açık olamayabilirim.Ama açık olursam zaten forumda açık gözükürüm.[/QUOTEtmm
tmm ben geldim
bilmem farketmezlinki ver de ne zaman oynayacağım belli olmuyor. sadece oynayabilirim.
Açığım şimdi[DOUBLEPOST=1410437902,1410437868][/DOUBLEPOST]
bilmem farketmez
ne zaman oynayacazAçığım şimdi![]()