Herkesin Yorumlarına İhtiyacım Var

GGRookie

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba dostlar hemen konuya giricem.

Bir kanal açmak istiyorum ama böyle normal sıradan sade bir oyun kanalı değil.

Kanalın içinde :

1. Genel sohbet ( Her konuyla ilgili oyun,kitap,film,dizi vb)
  2. Oyun Gameplay videoları olucak
  3. Çzigi romanlar, kitaplar hakkında şeyler olacak
  4. Bir film çıkmadan önce ve çıktıktan sonra muhabbetler olucak
  5. Vloglar
  6. Yarışmalar
  7. Çizim dersleri
  8. Nasıl yapılır videoları

Fakat kanal ismi bulmakda zorlanıyorum başlangıçta hangisiyle başlamamı önerirsiniz?
Kameram mikrofonum var, ekipmanlarım suan için tamam

KANAL İSMİ
İÇERİK
BANNER
PROFİL FOTOĞRAFI BUNLARI NASIL YAPABILIRIM VEYA AYARLAYABILIRIM
SIMDIDEN SAĞOLUN

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum ,Youtube alemi eskisi gibi değil gelişeceksen arkanda kapı olması lazım hani kavgada arkan olurya onun gibi gelişmen zaman alır fakat başlıcaksan kendi fikrindir.

GGRookie

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Dostum ,Youtube alemi eskisi gibi değil gelişeceksen arkanda kapı olması lazım hani kavgada arkan olurya onun gibi gelişmen zaman alır fakat başlıcaksan kendi fikrindir.
Elbette arkanda birilerinin olması iyidir ama bi şansımı denemek istiyorum kardeşim ne olursa şansımıza onun dışında diyebileceğin fikirlerin var mı ?

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elbette arkanda birilerinin olması iyidir ama bi şansımı denemek istiyorum kardeşim ne olursa şansımıza onun dışında diyebileceğin fikirlerin var mı ?
Sen herşeyi açıklamışsın zaten kanal isminide kendine özgün bir isim bulmanı tavsiye ederim. fakat yani dediğim gibi gelişmek zor ve sabır işidir düzenli video atman lazım gerekise prim bile kasman lazım başka türlü gelişemezsin

GGRookie

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sen herşeyi açıklamışsın zaten kanal isminide kendine özgün bir isim bulmanı tavsiye ederim. fakat yani dediğim gibi gelişmek zor ve sabır işidir düzenli video atman lazım gerekise prim bile kasman lazım başka türlü gelişemezsin
Kanal ismi bulma işinde çok zorlanıyorum ve bir diğeri prim muhabbeti nedir nasıl yapılıyo onu bile bilmiyorum :) :D