- En iyi cevaplar
- 1
Merhaba değerli forum üyeleri ve forum yöneticileri 
Öncelikle kendimden bahsedim.
Adım : Berk
Soyadım : Çakır
Yaşım : 18
Nereliyim : Ordu
İlgi Alanlarım : HTML/PHP - Java - Visual Basic.
Sevmediklerim : Yalan Konuşulması, İhanet.
Oyunda Kullandığım isim : Karar Veremedim Yeniyim Ama Bilgiliyim
Foruma katılma nedenim Minecraft oyunu üzerinde çok farklı ve ses getirecek bir projemin olması bu proje faction vs. değil 'SURVIVAL' başlığı altında gerçek oyun keyfini insanlara tattırmak ve kalıcılık sağlamayı planlıyoruz. Bunun için biraz zamana ve sağlam ekibe ihtiyacımız var şuanda 3 kişiyiz hepimizin az çok bilgisi var.
Projemizde bizimle beraber yer almak istiyen arkadaşlarımız olursa bidaha yeni konu açıp boş yere uğraşmaya gerek olduğunu düşünmüyorum skype adresimi eklesinler kendini anlatsınlar duruma göre arkadaşla yolumuza devam ederiz.
TEKRARDAN HOŞBULDUK
CANIM KARDEŞLERİM.
Öncelikle kendimden bahsedim.
Adım : Berk
Soyadım : Çakır
Yaşım : 18
Nereliyim : Ordu
İlgi Alanlarım : HTML/PHP - Java - Visual Basic.
Sevmediklerim : Yalan Konuşulması, İhanet.
Oyunda Kullandığım isim : Karar Veremedim Yeniyim Ama Bilgiliyim
Foruma katılma nedenim Minecraft oyunu üzerinde çok farklı ve ses getirecek bir projemin olması bu proje faction vs. değil 'SURVIVAL' başlığı altında gerçek oyun keyfini insanlara tattırmak ve kalıcılık sağlamayı planlıyoruz. Bunun için biraz zamana ve sağlam ekibe ihtiyacımız var şuanda 3 kişiyiz hepimizin az çok bilgisi var.
Projemizde bizimle beraber yer almak istiyen arkadaşlarımız olursa bidaha yeni konu açıp boş yere uğraşmaya gerek olduğunu düşünmüyorum skype adresimi eklesinler kendini anlatsınlar duruma göre arkadaşla yolumuza devam ederiz.
TEKRARDAN HOŞBULDUK
CANIM KARDEŞLERİM.