Herkeze MRB Kalıcı Üye Olarak Geldim :) Tanışalımm :)

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Merhaba değerli forum üyeleri ve forum yöneticileri :)
Öncelikle kendimden bahsedim.
Adım : Berk
Soyadım : Çakır
Yaşım : 18
Nereliyim : Ordu
İlgi Alanlarım : HTML/PHP - Java - Visual Basic.
Sevmediklerim : Yalan Konuşulması, İhanet.
Oyunda Kullandığım isim : Karar Veremedim Yeniyim Ama Bilgiliyim :)

Foruma katılma nedenim Minecraft oyunu üzerinde çok farklı ve ses getirecek bir projemin olması bu proje faction vs. değil 'SURVIVAL' başlığı altında gerçek oyun keyfini insanlara tattırmak ve kalıcılık sağlamayı planlıyoruz. Bunun için biraz zamana ve sağlam ekibe ihtiyacımız var şuanda 3 kişiyiz hepimizin az çok bilgisi var.

Projemizde bizimle beraber yer almak istiyen arkadaşlarımız olursa bidaha yeni konu açıp boş yere uğraşmaya gerek olduğunu düşünmüyorum skype adresimi eklesinler kendini anlatsınlar duruma göre arkadaşla yolumuza devam ederiz.

TEKRARDAN HOŞBULDUK :)
CANIM KARDEŞLERİM.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Hoşgeldin. Türkiye'de survival sunucular pek tutmuyor, emeklerin boşa gidebilir; sırf bunu belirtmek için bu mesajı yazıyorum.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1

EdwardWiles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin. Umarım piyasada olan sunuculara benzemez. Kaliteli sunucu kalmadı, herkes kolaylığa kaçıyor artık. Başarılar...

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Hoş geldin. Umarım piyasada olan sunuculara benzemez. Kaliteli sunucu kalmadı, herkes kolaylığa kaçıyor artık. Başarılar...
Kesinlikle kolaya kaçmayı düşünmüyorum. Map Olsun Plugin Olsun , Site Olsun , TS3 Olsun , Raidcall Olsun Elimdeki tüm imkanları kullanarak bişeyler yapmayı planlıyorum. Ancak yanımda durucak arkadaşlara ihtiyacım var onuda burada bulacağıma inanıyorum.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Hoşgeldin :) (umarım birinin smurfu falan değilsindir)

EdwardWiles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle kolaya kaçmayı düşünmüyorum. Map Olsun Plugin Olsun , Site Olsun , TS3 Olsun , Raidcall Olsun Elimdeki tüm imkanları kullanarak bişeyler yapmayı planlıyorum. Ancak yanımda durucak arkadaşlara ihtiyacım var onuda burada bulacağıma inanıyorum.
Eğer şu an piyasada olan sunuculardan farklı olacaksa yardımcı olmak isterim.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Öncelikle Hoşgeldiniz. Valla Hocam Sizinkinden Önce Benim ki Gelebilir. TheLab SkyBlock pluginleri ile Claim Sistemini Harmanlayarak yeni pluginler çıkartıyorum ve emin olun sunucum diğer sunuculardan (Survival) kat be kat efsane olucak. Sadece Claim plugini değil bize ait bir sürü sistem var. :D İyi Forumlar Dilerim...
Fazla iddaya gerek yok şahi yorumumu sorarsanız sunucuya önem vermekten fazla sağlıklı destek vermek daha önemlidir benim için.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Hoş geldin....

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1