Merlis
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Teşekkürlersenin yazmadını biliyoz panpa
Teşekkürlersenin yazmadını biliyoz panpa
yaptım lasen malsın merlis
Neyse ben çıkıyorum.senin yazmadını biliyoz panpa
madem minecrafta giremiyorsun bana server lurmayı öğretirmisinNeyse ben çıkıyorum.
İyi geceler![]()
Onuda yağrın öğretirim tekrar uyku sarhoşuyummadem minecrafta giremiyorsun bana server lurmayı öğretirmisinÖĞRET LAN!
madem minecrafta giremiyorsun bana server lurmayı öğretirmisinÖĞRET LAN!
Lan gene aynı yöntemle yazdığını değiştirdimsenin yazmadını biliyoz eşşoğlu eşşek
anlayamıyom hiç 100 kere izledim videolarını.seslerde hiç iyi çıkmıyo anlayamıyom.
Bu videoyu izle knk.Hemde hamachisiz server kurmayı öğretiyo.
PC nin sesini aç sen.Olmassa Bu videoyu izle.anlayamıyom hiç 100 kere izledim videolarını.seslerde hiç iyi çıkmıyo anlayamıyom.
artık yazım kurallarına dikkat etmenin vakti ferçekten gelmişti eskilerini okuyamıyordumDevamri Ediyorum.
Brine ayağa kalkar.Ve Charley'in yanına gidip üzerine bir gül bırakır.Sonra denize doğru koşmaya başlar.
Steve:Hey neyapıyorsun gerigel!
Brrine:Bunu yapmak zorundayıımm!
Brine suya atlar.Alex ve Steve koşarak denizin kenarına gelir.
Alex:Brineeeeeeeeeee!!!!
Brine suyun diplerine iner.Ve nefesini tutamayacak hale gelir.Direk karşısındaki denizaltı mağrasına girer.
Brine biraz ilerler ve karşısına Slender çıkar.
Slender:Bakma banaaa!
Brine:Bakarsam ne olurmuş?
Slendereni öldürürüm.
Brine:Gel sıkıysa öldür lan!
Slender tam gaz koşarak Brine'nin üstüne doğru gider.Brine eliyle patlayıcı ok yapar ve Slender'e anında saplar.
Slender okun acısıyla bir kaç metre ileri gider.Ve sonra patlar.
Slender:Ahhh! Bu acıttı.
Slender dduvara çakılı kalır.Brinede o sırada Nükleer patlayıcı okla ölümcül oku birleştirir.Ölümcül okun zehirini 1000 katına çevirir.Sonrada onlarla Güneş lavının ateşini birleştirir.Bi yayın içine geçirir ve slendere tutar.
Slender:Bu iş burda bitmiycek Brine.
Brine dinlemeden oku Slender'e atar.
Slender son anda ışınlanır.
Slender:Ah yanılmışım asla bitmeyecek bu iş Brine!
Brine anında duvara saplanan oku alır.Slender'e çaktırmadan yaya geçirir.
Slenderokla ne yapmayı düşünüyorsun Brine?
Brine:...
Slender:HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA!Bak konuşamıyosun bile!Bu arada o ok duvara saplanınca niye patlamadı?
Brinesadece canlılar üzerinde patlar ve etkisini gösterir!
Brine Slender'e fırsat vermeden yayı havaya kaldırıp Slender'e fırlatır.
Slenderhh!lanet olsun! Ahhhhhhh!
BOOOOOOM!!!!!!
Arkadaşlar bir bölümün değil bir sezonun sonuna geldik.Ve artık 3. sezondayızBirde farkettiyseniz,hikayemde yazım kuralları kullanmaya başladım.Birde artık renkli, yazı tipli ve boyutunu değiştirerek yazıyorum.
HADİ HAYIRLI AKŞAMLAR![]()