Merlis
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba! Belki beni hatırlayan vardır ama çok zor. Bu siteyi yaklaşık 4 yıl önce kullanırdım hevesle hikaye yazardım küçük bi fan kitlem bile olmuştu bu hikayemi çok seviyolardi .d nostalji olsun istedim tekrar yaziyorum hadi başlayalim .d Çok yorgundum, artık dayanamıyordum.Günlerim geçmiyordu kurtulmak istiyordum bu cehennemden. Heryer karanlıktı ve tek görebildiğim tek şey etrafta dönen spirallerin arasında bükülen bendim.Çok beyin yakan bir durumdu biliyorum.Buraya nasıl geldiğimi bilmiyorum. Hiçbir şeyi hatırlayamıyorum. Yaklaşık birkaç aydır bu karanlığın ortasındayım kendimle gurur duymam gerekirdi aslında çünkü hala akli dengem yerinde. Ama kaybetmekten korkuyorum. Merak ediyorum nasıl buraya geldiğini, Neden geldiğimi, Bir ailem var mıydı? Tek hatırlayabildiğim şeyler insanlığın var olduğu bazen sadece ufak görüntüler canlanıyor beynimde. Herhangi bir sokakta yürüdüğümü ya da koştuğumu görürüm. Büyük ihtimalle anılarım bunlar... Bir saniye! Başıma hiç olmadığı kadar büyük bir ağrı saplandı! Hatırlıyorum!Hemde her şeyi! Adım Brine... 9 AY ÖNCE Kaptan Taylor : Evet Amerikanın onurlu askerleri! Asker olmak için elinizde tüfeklerle orduya koşmanıza gerek yok her zaman söylediğim gibi,Siz ülkeniz için Dünyayı terk ederek kendinizi tehlikeye attınız göreve hazırlanın! Birlik:Emredin kaptanım! *Birlik hazırlanırken Brine kaptanın yanına gider ve aralarındaki diyalog geçer* Brine: Kaptanım,izninizle o Kreiptusa yani yaşam olduğunu düşündüğümüz o gezegene gitmek için herşeyi yapabilirim 2278 yılındayız ve artık Dünyada yeterli kaynak bulunmuyor.Karım Amanda ve kızım Juliet için bunu yapmak zorundayım isin verin gezegenin önünü kapatan astroidleri ben parçalayayım! Kaptan Taylor: Lanet olsun Brine sana daha öncede söyledim bu görev çok tehlikeli ve yeterli eğitimin yok bu görevi kaptanına bırak! Brine: Ama kaptanım... Kaptan Taylor: Brine çabuk görevinin başına dön! *Brine çaresiz bir surat ifadesiyle Octorke deki çalışma odasına doğru yol aldı* Kaptan Taylor: Saldırı gemisi hazır mı? Birlik: Evet kaptanım! Kaptan Taylor: O zaman gemiyi hareket ettirmek için hazır olun saldırı gemisiyle o astroidleri parçalamaya gidiyorum! *O esnada Octorkeden bir şey kopae gibi bi hafiflik okur ve saldırı gemisinin sesini duyarlar hepsi octorkenin camından saldırı gemisine baktıklarında Brine'in gemiyi aldığını görürler.* Kaptan Taylor: Lanet olsun Brine ne yaptın sen? *Kaptan Taylor Saldiri gemisine arama yapar* Kaptan taylor: Lanet olsun Brine geri dön o görev sana ait değil! Brine: Artık dönemem çok geç... *Herkes bu görevi yapan kişinin kesinlikle öleceğinden emindi* *Brine Geminin tüm silah sistemlerini çalıştırdı ve içinden kızı ve karısını düşünerek görevine olan özgüvenini arttırdı. Karısı ve kızı için ölecekti. Tüm astroidleri hem silahlarla hem de geminin zırh sistemi ile delip geçiyordu. Octorkenin önü açılmıştı artık Ve Saldırı gemisi çok ilginç bi şekilde kurtulmuştu Brine'in içindeki istekle olmuştu bu. Tüm birlik birbirine sarılıp kucaklaşırken Brine' de saldırı gemisinin içinde acı içinde bağırıyordu çünkü kimse ona doğru yaklaşan gök taşını görmüyordu saldırı gemisinin hesabina göre 3000 km/h ile geliyordu bu taş. Saldırı gemisine çarptığı anda Brine kafasını konsola vurup bayılmıştı ve uyandığında çok uzal bi yerdeyi. Gözünü saldırı gemisinin camına doğrulttuğunda lanet olası bir karadeliğin hemen yanındaydı gemisi parçalanıyordu. Korkuyla kendini gemiden dışarı attı bunu yapmasaydı yanarak ölecekti. Ve karadelik onu içine çekti ondan sonra ise karanlık...* ŞİMDİ Lanet olsun ben bir karadelikte miyim?Daha önce karadelikte ölen astronotlarda böylemi hissediyordu?Kafamda deli sorular! Brine: Hayır olamaz tekrar bayılamam... Karanlık... *Brine gözlerini yavaş yavaş tekrar açar Ve tekrar oksijeni hissetmiştir bir anlık dünyaya döndüm diye bağirir ve gözleri tamamen açıldığında ise... Brine: Bir saniye...Her yer neden Küp? DEVAM EDECEK... (İstek gelirse daha hızlı devam eder)
Son düzenleme: