Herobrine İyi Tarafta (4 Yılın Ardından)

Merlis

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet devam ediyoruz gençler bu arada ilginezden dolayı tşk hepinize :D Dünkü hikaye biraz kısaydı üzgünüm malum arefe sonuçta akrabalar falan derken .d neyse hikayeye geçelim...
Bölüm 6: Ayrılış
Artık dayanamıyorum...Heryer karanlık ve sessiz... Burası bana daha önce bulunduğum biryeri anımsatıyor sanki... Neden hiçbirşey hatırlayamıyorum.Yaklaşık 1 aydır buradayım.Burası çok soğuk... Adım Brineydi sanırım... Hayır dur... O bedenimin sahibiydi... Bir insanın parçası olmak ne kadarda zor. Hiçbir zaman kendine göre takılamazsın. Seni beden yönetir. Özellikle de bir ruhsan!En kötüsüde hiçbirzaman sevmediğim ama her zaman birlikte olduğumuz için ayrılığı üzen ruhun diğer yarısı nerede bilmiyorum... Sanırım ben bu ruhun kötü tarafıyım. Çünkü içimde sürekli bedene olan bir öfke var. Öldürme isteği! Ama ona bir şey yaparsam ben de yok olurum. Bir ruh olmaktan nefret ediyorum...
8 AY SONRA
145236. Kedi 145237. Kedi 145238. Ke... Yeter! Kedi saymaktan bıktım... Lanet olsun yapacak birşeyim yokki...
Bir saniye... Ben şuana kadar buradan kurtulmaya hiç çalışmadım. Kurtulursam bedende benimle birlikte gelir. Bedensiz biryere de varamam zaten. Düşün düşün... Nasıl çıkarsın buradan... Sen bir ruhsun...Boyutlar arası geçiş yapabilirsin...Eğer herhangi bir boyut bulabilirsem...Bir saniye o da neğğ? Hah? Lanet olsun bir boyut! Belkide dünyaya açılıyordur!Beden de benimle birlikte gelmek zorunda!Yoksa hayatta kalamam.Hadi yapabilirsin he yapabilirsin he... (he ruhun kötü parçasının adı) Odaklan...Sadece boyutlar arası bir atlayış...HIAAAAAAĞAĞĞĞAĞĞĞ.....................................................................
KARANLIK...
He: Ahh... başım ağrıyor sanırım bedenle birlikteyim...
He:Beden neden hareket etmiyor?
*He hareket etmeye çalışınca bedeni kendisinin oynattığını görür ve kullandığı bedeninde daha önce bulunduğu beden olmadığını anlar.*
He: Neler oluyor?
*He bir anda yukarıdan duyduğu kıyamet gibi bir sesle irkilir.*
He:o da ne? Ha!!! Olamaz! Tüm karadeliği bu boyuta geçirmişim!
*He Karadeliğe baktıkça içindeki korku büyümektedir.Korkusunu sanki karadeliğe doğru fırlatabilecekmiş gibi hisseder kendini. İçindeki sanki lavlar dolaşır gibi bir enerji hissetmeye başlar. İçinden ne oldupunu anlayamasada yoğun korku duygusu sayesinde bir anda tüm enerji eline akmıştır tüm enerji elindedir. Anlık bir refleksle elindeki enerjiyi son gücüyle karadeliğe doğru fırlatır ve karadelikle enerji savaşmaya başlar...
He: Lanet olsun ben ne yaptım öyle?
*Fırlattığı enerji karadeliği çok kolay bir şekilde yutmuştur.*
*İçinden düşen bir kaç beden görür karadeliğin.Çok garip sezilerle kendi bedenini görür.
He:Brine...
He:Şu an seninle görüşemem ama şu bulunduğum küp dünyayı çözünce sana cezanı çektireceğim!
He: Bir saniye...Küp bir dünyadayım...
He: Peki bu güçler neden?
*He nin kafasında milyonlarca kelime yankılanmaya başlar.*
HIAAAAĞAĞAĞĞĞĞ!!! *Yere düşer* AAAAAAAAAAAAH! *Kafasını yerlere vurmaya başlar* HAAAAAIĞAAARQ! *Acıdan bayılır*
KARANLIK..........................
*He gözlerini açmaya başlarken ağzından şunlar yankılanır*
He: Bu dünya en kötüyü en güçlü yapar ha?
DEVAM EDECEK (İstek gelmezse etmez)